FeestjeNaarWens, kinderfeestje in IJsselstein?

Beschrijving
Voor het leukste kinderfeestje in IJsselstein kom je naar onze boerderij!
Wij hebben onze boerderij helemaal ingericht voor jouw ideale kinderfeestje. Bij ons kun je skelteren, steppen, pony rijden, vissen, touwtrekken, slootje springen, hutten timmeren, picknicken, levend ganzenbord spelen of een speurtocht houden. Naast deze leuke activiteiten kunnen de kinderen ook nog eens op een echte hooizolder spelen.

Je kunt je feestje zelf samenstellen door te kiezen uit 1 activiteit, of door meerdere activiteiten te combineren. Daarnaast kan het feestje nog verder worden aangekleed met een thema, een knutselactiviteit en extra muntjes voor de snoepbar. Ook kan er bij ons een hapje gegeten worden. In overleg is bijna alles mogelijk om het ideale kinderfeestje samen te stellen...kortom, een feestje naar wens!

Het standaardtarief bedraagt € 96,00. Hiervoor kun je voor 8 kinderen een feestje organiseren voor een tijdsbestek van 2,5 uur. Bij elk feestje is cake versieren inbegrepen en kun je onbeperkt limonade drinken. Daarnaast krijgen de kinderen standaard 10 muntjes waarmee ze aan het einde van het feestje hun eigen snoepzakje kunnen samenstellen.

Uiteraard kun je het feestje uitbreiden met meer kinderen, een hapje eten of een creatieve activiteit. (zijn er kinderen bij met een allergie of dieetwens? Geef het van tevoren even aan ons door. Wij houden hier zeker rekening mee). NB: alle door jou gekozen opties, zoals een extra activiteit of een hapje eten, vallen binnen de besproken tijd. Heb je bijvoorbeeld een feestje van 2,5 uur geboekt, dan vallen deze extra opties hierbinnen.
Ligging
Gelieve NIET PARKEREN bij onze buren op nummer 115A/B. U kunt parkeren op onze oprijlaan van grind. Herkenningspunt is onze Beachflag.
Openingstijden
Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: van 12.30 - 18.00 uur
Donderdag: gesloten
Vrijdag: 12.30 - 18.00 en van 19.00 - 22.30 (alleen voor klassenfeesten)
Zaterdag: gesloten
Prijs
Het standaardtarief bedraagt € 96,00. Hiervoor kun je voor 8 kinderen een feestje organiseren voor een tijdsbestek van 2,5 uur.