Flappiekids.nl, De Escape rooms van Flappiekids

Beschrijving
Wil je een spannend en uitdagend kinderfeestje organiseren? Dan zit je bij Flappiekids in Udenhout helemaal goed! Een unieke locatie in de regio Tilburg waar wij escape rooms hebben geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Onze escape rooms zijn ook te combineren met andere activiteiten zoals een workshop of discofeest. Voor meer informatie neem gerust contact op.

Escape Room "De Bom"

Hoe gaaf is het om met je vrienden geheimen te ontrafelen. Samen op onderzoek uitgaan, samenwerken en dingen ontdekken. In de escape room "De Bom" is het aan jullie de taak om de bom onschadelijk te maken. Flappiekids heeft een houten buurtcafe waar eigenlijk alleen kinderen toegestaan zijn. Een hele slimme maar verstrooide professor is bezig geweest met het maken van een bom in het cafe…Maar omdat de slimme professor zo ongelofelijk verstrooid is weet hij zichzelf niet meer te herinneren wat de code is van de bom. Durf jij de bom onschadelijk te maken?

Escape Room "De Verlaten Huiskamer"

We gaan een hele tijd terug in de tijd, het jaar 1900 om precies te zijn. Een ware tijdcapsule. Nog ver voor de moderne technieken bestonden woonde hier een jong gezin. Door een onbekende reden is dit gezin met de noorderzon vertrokken en hebben alles achter gelaten. Los de raadsels op om terug te keren vanuit het verleden. Samen met je vriendjes en of vriendinnetjes ga je geheimen ontrafelen en op zoek naar aanwijzingen die ervoor kunnen zorgen dat jullie "de verlaten huiskamer" uit kunnen komen. Maar pas op! Omdat de huiskamer zo oud, spannend en zelfs een beetje eng is gaan ouders/begeleiders mee naar binnen. Dus ook zullen jullie als volwassenen mee aan de slag moeten.

Ligging
Route naar Flappiekids Gelegen tussen Tilburg en s 's-Hertogenbosch (Den Bosch) is de kans groot dat u Flappiekids komt bezoeken vanaf buiten Udenhout. Flappiekids is goed bereikbaar met de auto. Gelegen tussen verschillende autosnelwegen (A65/A58/A2/A59) heeft u vanaf alle richtingen een prima aanrijtijd. Klik op de Google Maps afbeelding om uw route te bepalen. Deze kunt u vervolgens kosteloos naar uw smartphone verzenden.

Bereikbaarheid openbaar vervoer
Heeft u geen groepsvervoer naar Flappiekids? Ook zijn wij prima bereikbaar via het openbaar vervoer. Niet alleen goed voor het milieu, ook nog eens hartstikke gezellig zo'n bus (en trein?) reis. Om uw reis te plannen met het openbaar vervoer kunt u de website 9292.nl gebruiken.

Parkeren bij Flappiekids
Bij Flappiekids kunt u gratis parkeren. Er is zelfs de mogelijkheid om te parkeren op onze eigen terrein. Uw auto staat dan veilig achter onze elektrische poort zodat u zorgeloos kunt (mee-)genieten van onze activiteiten.
Openingstijden
Let op: Wij werken enkel aan de hand van reserveringen. Gebruik het boekingsformulier of neem contact op voor mogelijkheden en informatie.

Openingstijden:
Maandag 09:00–21:00
Dinsdag 09:00–21:00
Woensdag 09:00–21:00
Donderdag 09:00–21:00
Vrijdag 09:00–21:00
Zaterdag 09:00–21:00
Zondag 09:00–21:00
Prijs
€12,50 p.p inclusief ranja
Alle mogelijkheden
- Vanaf 6 jaar oud
- Van 7 tot 40 personen
- Geschikt voor gehandicapten
- Alleen binnen
Ligging
Udenhout,