Flappiekids, Graffiti workshop kids

Beschrijving
Workshop Graffiti Spuiten
Onze creatieve workshop graffiti spuiten is ideaal voor een leuk kinderfeestje. Leuk én educatief voor jouw zoon of dochter met hun vriendjes en vriendinnetjes! Flappiekids biedt verschillende workshops aan voor unieke kinderfeestjes, waaronder deze graffiti workshop. Op het boekingsformulier kunt u kiezen voor kleine of grote platen en de normale of fluor graffiti workshop.

Nadat we kennis gemaakt hebben zullen wij even in het kort wat puntjes uitleggen. Daarna krijgen jullie allemaal een vel papier waarop je een voorbeeld gaat tekenen die je uiteindelijk gaat spuiten op een houten plaat. Uiteraard helpen wij je met het tekenen en hebben we diverse voorbeelden opgehangen om wat inspiratie op te doen. Wanneer je het voorbeeld klaar hebt gaan we naar de spuitcabine met een stofjas en handschoenen aan en kun je met echte graffitiverf je schilderij gaan spuiten.


Voor meer informatie of een workshop op maat neem gerust contact op.
Ligging
Route naar Flappiekids
Gelegen tussen Tilburg en s 's-Hertogenbosch (Den Bosch) is de kans groot dat u Flappiekids komt bezoeken vanaf buiten Udenhout. Flappiekids is goed bereikbaar met de auto. Gelegen tussen verschillende autosnelwegen (A65/A58/A2/A59) heeft u vanaf alle richtingen een prima aanrijtijd. Klik op de Google Maps afbeelding om uw route te bepalen. Deze kunt u vervolgens kosteloos naar uw smartphone verzenden.

Bereikbaarheid openbaar vervoer
Heeft u geen groepsvervoer naar Flappiekids? Ook zijn wij prima bereikbaar via het openbaar vervoer. Niet alleen goed voor het milieu, ook nog eens hartstikke gezellig zo'n bus (en trein?) reis. Om uw reis te plannen met het openbaar vervoer kunt u de website 9292.nl gebruiken.

Parkeren bij Flappiekids
Bij Flappiekids kunt u gratis parkeren. Er is zelfs de mogelijkheid om te parkeren op onze eigen terrein. Uw auto staat dan veilig achter onze elektrische poort zodat u zorgeloos kunt (mee-)genieten van onze activiteiten.
Openingstijden
Kinderfeestjes enkel op boeking!

Openingstijden:
Maandag 09:00–21:00
Dinsdag 09:00–21:00
Woensdag 09:00–21:00
Donderdag 09:00–21:00
Vrijdag 09:00–21:00
Zaterdag 09:00–21:00
Zondag 09:00–21:00
Prijs
vanaf €14,50 p.p. inclusief ranja
Alle mogelijkheden
- Vanaf 8 jaar oud
- Van 6 tot 40 personen
- Geschikt voor gehandicapten
- Alleen binnen
Ligging
kaart
Udenhout,