Fun Beach, Fun Beach Limburg

Beschrijving
Enjoy the summer! Fun Beach betekent genieten van een heerlijke stranddag op een geweldige locatie aan het water. Jong en oud zullen zich kostelijk vermaken. Neem een verfrissende duik, ga de uitdaging aan op het Aquapark of speel met je vrienden een partijtje beachvolley, watervolley of levend tafelvoetbal. Kinderen kunnen zich in de Kids Area ook uitleven op het springkussen, trampolines en diverse speeltoestellen. 
Grootste aquapark van Nederland
De ultieme waterattractie van Fun Beachis het Mega Aquapark dit bestaat uit een 2.000 m2 groot eiland in het water van drijvende speeltoestellen. Een lust voor het oog en een waar speelparadijs voor eenieder die ervan houdt om te klauteren, te glijden en te springen. Op toestellen met veelzeggende namen als Monkeybar, Rode Slide, Flipper, Halfpipe en Hurdle kun je je naar hartenlust uitleven en de meest wilde capriolen uithalen.

Nieuw dit seizoen:
Summer Skating
Stel je voor: schaatsen bij twintig graden boven nul. Zoiets heb je nog nooit beleefd! Summer Skating maakt het mogelijk. Op speciaal ontwikkelde schaatsen glijd je in no time als een ware schaatskampioen over de synthetische baan. Ervaar de ultieme schaatsbeleving, en dat in hartje zomer!

SuperSlide
Momenteel wordt bij Fun Beach hard gewerkt aan een nieuwe waterattractie van topformaat: de Super Slide: een spectaculaire reuzenglijbaan met vijf waterspringschansen waar je met een zinderende vaart vanaf glijdt. Naar verwachting opent deze superattractie begin juni 2020.
Ligging

Fun Beach ligt midden in Limburg
Velkenskamp 1
6097 NN  Panheel

Openingstijden
Fun Beach The Beach is vanaf zaterdag 25 april tot en met zondag 13 september dagelijks geopend van 10.00 uur in de ochtend tot 19.00 uur in de avond. U bent van harte welkom.
Prijs

Prijs
Kinderen tot 4 jaar GRATIS
Toegang € 8,50
Persoonsgebonden Abonnement (vanaf 4 jaar) € 59.50 p.p.

Tickets kunnen alleen online gekocht worden via www.funbeach.nl