Rent & Event Volendam, Kinder speurtocht Volendam

Beschrijving
Met de kinder speurtocht in Volendam voor het hele gezin beleef je een heerlijke dag uit in ons gezellige oer-Hollandse dorp. De speurtocht is bedoeld voor gezinnen met kinderen tot veertien jaar oud. Tijdens de ontdekkingstocht maken jullie op een leuke interactieve manier kennis met verschillende interessante plekken in Volendam.
Vind jij het gezellig om samen met je familie en vrienden Volendam te verkennen?
Dan is deze leuke Verhaalvontuur speurtocht echt iets voor jou! Je ontvangt diverse leuke tips, hoort leerzame weetjes, maar ook ontvang je lastige opdrachten die je allemaal tot een goed einde moet brengen. De speurtocht duurt minimaal een uur, en jullie kunnen hem uitbreiden met een speurtocht in Marken, inclusief een leuke boottocht.

Heb je er al zin in?
Boek dan snel dit leuke speurtocht uitje in Volendam! Hoe werkt deze kinder speurtocht in Volendam? Je start deze gezellige kinder speurtocht in Volendam bij Rent & Event, waar je een leuke speurkaart ontvangt om direct je wandelroute mee te kunnen starten. Op deze schatkaart vind je allerlei QR-codes die je kunt scannen met je mobiele telefoon of tablet. Start je missie en volg de stippellijn op de landkaart. Bij de meest bijzondere plekken in Volendam scan je een opdracht en doe je mee aan een spannende missie. Natuurlijk krijg je ook veel interessante informatie over de plek waar je bent.

Heb je de missie uitgevoerd?
Dan kun je de antwoorden op je schatkaart invullen. Maar let onderweg goed op, want er zit iemand achter jullie aan die probeert jullie ontdekkingsreis te dwarsbomen! Hebben jullie alle opdrachten voltooid? Op de laatste locatie krijgen jullie een fantastische prijs in ruil voor de ingeleverde eindcode. Ontdek ook Marken tijdens deze kinder speurtocht Je kunt deze leuke kinder speurtocht in Volendam uitbreiden met een gezellige familiespeurtocht in Marken. Ook dit leuke Hollandse dorp biedt de mooiste plekken om te ontdekken en met een speurtocht is dat nog eens extra leuk! Je hoeft alleen maar de kaart om te draaien om te zien welke missies er in Marken te doen zijn. Het gezellige Marken ligt op een schiereiland in het Markermeer, tegenover Volendam. Je kunt het dorp bereiken op de fiets of scooter, maar met deze leuke speurtocht is het ook mogelijk om te overvaren met de Marken Express, wat de dag nog leuker maakt! De speurtocht in Volendam duurt minimaal een uur, met de speurtocht in Marken erbij ben je zeker twee uur aan het speuren. Het eindpunt van de speurtocht ligt in Marken.
Ligging
Rent & Event ligt aan de prachtige haven van Volendam. Het adres is; Haven 45, 1131 EP. U kunt uw auto gratis parkeren op het Slobbeland parkeerterein waar u 5 minuten bent verwijderd van de Rent & Event winkel.
Openingstijden
Dagelijks geopend van 09:30 tot 18:00 uur
Prijs
Kinder speurtocht Volendam: €19,50
Alle mogelijkheden
- Vanaf 4 jaar oud
- Van 2 tot 20 personen
- Geschikt voor gehandicapten
- Alleen buiten
Ligging
Volendam,