Heggies Speelschuur, Binnenspeeltuin

Beschrijving

Bij Heggies Speelschuur is volop speelavontuur!   
Binnen kun je lekker klimmen en klauteren in het speeltoestel. Er is een sleetjesbaan, een glijbaan en een grote elastieken powertower. Ook kun je bouwen in de megablokken hoek of lekker chillen in de ballenbak. Buiten kun je geweldig leuk spelen in de buitenspeeltuin. En wat dacht je van lekker jumpen op één van die gave trampolines of het springkussen. Uitgesprongen? Dan kun je ook nog rondcrossen op de skelters of een balletje trappen in de pannakooi. Genoeg te doen dus.

De ouders kunnen ondertussen binnen of op het terras genieten van een kopje koffie of een lekker drankje. Je kunt ook diverse broodjes, tosti’s en snacks bestellen. En heb jij de reuze familiehamburger al geprobeerd? 

Vier jij je kinderfeestje bij Heggies, dan komt de verstrooide kok je de patatjes brengen en oeps.. hij is de bordjes vergeten……nou ja, dan eten we maar een keer van tafel!

Ligging
Heggies Speelschuur bevindt zich op Camping de Zandhegge in Emst (gem. Epe), gelegen tussen Zwolle en Apeldoorn.

Bereikbaarheid:
Vanaf de A50 Apeldoorn/Zwolle, afrit 27 (Epe/Nunspeet). Bij de stoplichten in Epe gaat u linksaf richting Emst. Direct 1e weg rechts (zie borden ANWB), aan het einde van deze weg vindt u Heggies Speelschuur (bij Camping de Zandhegge)

Vanaf de A28 Amersfoort/Zwolle, afrit 15 (Nunspeet/Epe). Bij de stoplichten in Epe gaat u rechtsaf richting Emst. Direct 1e weg rechts (zie borden ANWB), aan het einde van deze weg vindt u Heggies Speelschuur (bij Camping de Zandhegge)

LET OP: Het is gebleken dat sommige navigatiesystemen niet altijd het correcte adres vinden. Wij raden u aan om bovenstaande routebeschrijving aan te houden of Langeweg/kruising Woesterweg in te voeren op uw navigatiesysteem.
Openingstijden
Van 01 april tot en met 30 september dagelijks van 9:30-18:00 uur. Van 01 oktober tot en met 31 maart op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 9:30-18:00 uur.

In de schoolvakanties noord en midden zijn wij alle dagen geopend.

Wij zijn gesloten op 25 en 26-12, 31-12 en 01-01.)
Prijs

Kinderen: € 4,80
Volwassenen: gratis

Peuter entree en laatkomer tarief : Bij entree van 2 en 3 jarigen voor 11.00 uur en alle kinderen bij entree na 16:00 uur (laatkomer) bedraagt de entree slechts € 2,50.