voor de leukste kinderfeestjes!

  • Het Buitencentrum Overasselt
  • 5 - 16 personen
  • Alleen Buiten
  • Beschrijving

Wil je buiten een spannend, stoer, actief en uitdagend kinderfeestje met o.a. survivallen, klimmen, lasergamen, fire skills, boogschieten of een echte Escaperoom. Kom dan naar “Het Buitencentrum” voor de leukste kinderfeestjes. Vlak bij Nijmegen ligt in de natuur van de Overasseltse en Hatertse vennen “Het Buitencentrum” van Overasselt waar je terecht kunt voor de leukste feestjes.

 

Kinderfeestjes Nijmegen

Vlak bij Nijmegen ligt in de natuur van de Overasseltse en Hatertse vennen “Het Buitencentrum” van Overasselt waar je terecht kunt voor “Het kinderfeestje” met de leukste activiteiten. Er is een klimbos met een permanent zekersysteem, je kunt leren vuurmaken, lasergamen, boogschieten en ook de speleo escape mag niet ontbreken. Maak een keuze uit het uitgebreide aanbod en verras je vriendjes en vriendinnetjes. Ook voor een winterkinderfeestje kun je bij ons terecht.

 

Wintersurvival kinderfeest

In de winter jarig , wil je de uitdaging BUITEN aangaan en in de natuur je feestje vieren. Kies dan het Wintersurvival kinderfeestje. Leer de beste technieken en maak kennis met het schieten met een professionele blaaspijp en het  pijl en boogschieten. Schiet jij in de roos? 
Om je feestje af te kunnen sluiten met warme chocomel gaan we je leren vuur maken. Met boomschors en magnesiumstick maak je een gaaf kampvuur waarboven je de chocomel gaat verwarmen. Laat die ketel maar lekker pruttelen, terwijl je gaat laser gamen. Tijdens deze spannende outdoor game ga je op zoek naar het target van het andere team. 
De chocomel is warm, nog even wat popcorn poffen boven het zelfgemaakte kampvuur, zo eindigt dit winterproof kinderfeestje.


Escaperoom kinderfeestje

Ga in het gangenstelsel op zoek naar de stukjes van de puzzel en vind jij dan de wapenkamer en de uitgang van het Rovershol van Walrick. De Escaperoom is ingericht met een Romeinse strijdwagen, fakkels en zelfs echte harnassen. In deze waanzinnige Escaperoom zijn zoveel indrukwekkende dingen te ontdekken, van vaten buitgemaakte drank tot kisten met zilverwerk en nog zoveel meer. Het feestje sluiten we af met het lasergamen.

 

Klim expeditiefeestje

Ben jij dol op klimmen, zoek je graag je weg in de hoogte tussen de bomen? Dan is het Klim expeditie feestje echt iets voor jou. Veiligheid staat bij al onze kinderfeestjes voorop, je krijgt een gordel aan en de helm gaat op en nadat je uitleg hebt gekregen ga je eerst oefenen op de grond. Als het goed gaat op de grond, dan ga je de hoogte in. Hoog in het Klimbos overwin je hindernissen als schommels en een wiebelbrug. Het kinderfeestje duurt 2 uur en na 1½ uur klimmen is het tijd voor actie op de grond. Met je lichtpistool ga je op zoek naar de target van de ander tijdens het spannende outdoor laser gamen.

 

Bushcraft kinderfeest

Overleven in de natuur is wat we je gaan leren tijdens dit kinderfeestje. Samen bouwen een reuze katapult en gaan proberen om de bal zo ver mogelijk te lanceren. Daarna ga je leren vuur maken zodat je zelf in de natuur kan koken. Hiervoor gebruik we een tosti-ijzer van gietijzer en maken we de heerlijkste tosti’s en poffen we ook nog eens onze eigen popcorn.

 

Ligging uitje
De accommodatie in Overasselt bij Nijmegen ligt in het bosrijke Heide- en Vennengebied.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!