IJs & activiteitenboerderij van Herk, boerengolf, kinderfeesten, boerderij ijs

Beschrijving
Een boerderij kinderfeest in een groene omgeving waar de kinderen veel leren en waar het ook leuk voor de begeleiders is. De feesten worden gegeven op een echte boerderij waar boer Goos nog dagelijks de koeien melkt en zelf roomijs maakt van de melk. Kinder boerengolf is een leuke, sportieve activiteit die je hier kiest. Gezellig met z`n allen een bal slaan met een klompenstick in de wei tussen de dieren. Pony rijden of skelteren. kan ook. Eigenlijk te veel om op te noemen. In elk geval leuk en leerzaam. U kunt voor een arrangement kiezen maar ook op entree basis komen en een losse activiteit bestellen zoals een tractorrit in de weilanden met een old timer tractor. Een pony rit of een pannenkoekenlunch.
In de winter zijn de activiteiten ook te boeken en kunnen mits goed gekleed gewoon doorgaan. We beschikken over grote stallen en een verwarmde ontvangstruimte.
Ligging
De boerderij, een melkveehouderij en een echt familiebedrijf is mooi gelegen aan de Oud Looosdrechtsedijk aan de rand van Hilversum. Er is een groot terrein achter het melkveebedrijf en we beschikken medio oktober over een groot eigen parkeerterrein.
Openingstijden
Kinderfeestjes kunnen globaal gesproken van woensdag tot en met zaterdag geboekt worden. De aanvangstijd wordt in overleg bepaald.
Kinderboerengolf kan van maandagmiddag tot en met zaterdagmiddag geboekt worden. Aanvangstijd in overleg.
Prijs
Van € 7,50 p.p. Kinderboerengolf incl. ijs t/m € 150,- voor een groepsarrangement.
Uitbreidingen zijn mogelijk.
Prijs van het eten vanaf € 4,- per kind

Trefwoorden:
kinder activiteit noord holland, idee kinder feestjes, actief kinderfeestje, verjaardagsfeestje, buitenfeestje, kinderverjaardag, verjaardagsfeestje, verjaardagspartijtje, leuk voor kinderen, schoolreisje, schooluitje, schoolreizen, schoolexcursie, BSO uitjes, lagere school uitjes, basisschool uitjes, verenigings uitje, clubuitje, dagje weg met gezin, daguitjes kind, kleinkind uitstapjes, actief kinderuitje, gezinsuitje, familie uitje, gezinsuitstapje, familie uitstapje, activiteiten boerderij, kinderactiviteiten, in de natuur, uitje kleinkind, buitenactiviteiten kinderen, agrarische kinderactiviteiten, boeren spelletjes, binnen en buiten activiteiten
Alle mogelijkheden
- Vanaf 1 jaar oud
- Van 7 tot 100 personen
- Zowel binnen als buiten
Ligging
kaart
Loosdrecht, Noord-Holland