Indoorspeeltuin Plezier, kom spelen bij ons!

Beschrijving
Indoorspeeltuin Plezier, een geweldige plek om te spelen voor kinderen in de leeftijd van 0 tot ongeveer 10 jaar.
Wat maakt ons bijzonder? De indoorspeeltuin wordt doordeweeks gerund door jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt van Plezier in Zorg. (jongeren met autisme en/of een ontwikkelingsstoornis). Wij geven de jongeren een kans om zich te ontwikkelen in een veilige omgeving. Wij hebben helaas moeten constateren dat er een groot aantal van deze jongeren niet meer gemotiveerd is om fulltime naar school te gaan. Daarom werken wij samen met scholen, zorgverleners en andere dagbestedingen, zodat de jongeren een volwaardige dagbesteding krijgen en nog belangrijker weer de kans krijgen te kunnen participeren in de maatschappij.

Kinderfeestjes

Met de PlezierFeest arrangementen vier je een verjaardag in goed gezelschap en helemaal tot in de puntjes verzorgd en het mooiste van dit alles je hebt geen rommel in huis! Je krijgt voor een super prijs toegang en verschillende heel veel lekkere lekkernijen.

Schoolreisjes

Indoorspeeltuin Plezier, de plezierigste schooldag van het jaar! Het leukste dagje uit voor kinderen en leerkrachten! Indoorspeeltuin Plezier biedt ook voor buitenschoolse opvang, groepsverenigingen, school of klas speciale aantrekkelijke arrangement. Kom gezellig met een hele groep naar Indoorspeeltuin Plezier! Voor groepen vanaf 25 kinderen (min 1 begeleider per 8 kinderen) Ouders en begeleiders hebben altijd Gratis toegang bij Indoorspeeltuin Plezier!
Ligging
Soesterberg
Openingstijden
7 dagen per week van 09:00 uur tot 17:30 uur
Prijs
Ouders en Begeleiders Gratis 0 tot 12 maanden Gratis Elke dag Tot 10:30 uur 1 tot 12 jaar € 4,95 (ook in weekenden en vakanties) Elke dag vanaf 10:30 uur € 6,95