Je Leukste Graffiti, graffiti workshops voor alle leeftijden

Beschrijving
Graffiti kinderfeestjes zijn super leuk om te doen!
We beginnen de workshops altijd met een korte introductie. Hierna gaan we aan de slag. Alle deelnemers krijgen een schetsmaterialen en mogen een ontwerp tekenen wat ze later in de workshop met een spuitbus willen maken. Dit kan een afbeelding zijn, maar uiteraard ook een tekst. Voor de deelnemers die nog wat inspiratie nodig hebben kan de workshopleider altijd een helpende hand bieden.

Na het schetsen kan het echt werk beginnen. De workshopleider legt een aantal technieken uit en laat zien wat de beste volgorde is voor het maken van een echt graffiti kunstwerk. Na de uitleg kun je helemaal losgaan! Na afloop bestaat de mogelijkheid om je werk nog wat te laten bijwerken door de workshopleider, maar dat hoeft natuurlijk niet. Uiteraard krijgt iedereen zijn eigen graffiti kunstwerk mee naar huis.
Ligging
We werken door heel Nederland. Er zijn ongeveer 75 graffiti locaties verspreid over heel Nederland. Dit zijn plekken waar het toegestaan is om graffiti te spuiten, erg inspirerend dus! We werken hier niet op de muren, maar op houten platen die na afloop mogen worden meegenomen. Wil je de workshop liever thuis in de tuin houden? Ook dat kan!
Openingstijden
We zijn 7 dagen per week te boeken tussen 9:00 en 21:00
Prijs
1-4 deelnemers prijs op aanvraag
5 deelnemers €27,- per persoon
6 deelnemers €23,- per persoon
7 deelnemers €20,- per persoon
8-20 deelnemers €18,- per persoon
21-50 deelnemers €17,- per persoon
51-100 deelnemers €15,- per persoon
101+ deelnemers €14,- per persoon

Let op: Deze prijzen zijn exclusief reiskosten. De reiskosten zijn afhankelijk van de de locatie en de datum die je boekt.