Kameleon Terherne, daar komen de verhalen tot leven!

Beschrijving

Welkom in Lenten, het levensgroot nagebouwde dorp van Hielke en Sietse. In Lenten zijn vreemde koffers met inhoud opgedoken na het bezoek van professor Frost, help jij de dorpelingen de code te kraken? "Een soort van giga escaperoom"

Stap aan boord aan de praam, geduwd door Nederlands bekendste boot, de Kameleon!  Laat je meenemen in de verhalenwereld van Hielke en Sietse. Een burger van Lenten verteld verhalen over de omgeving en neemt je mee langs meerdere filmscenes. Of leef je helemaal uit op het avontureneiland, ga over de spannende paden door de bomen, over het water en door de moerassen. Hou jij het droog?


Kinderfeestjes

Eenmaal in de boot zingen wij met elkaar de jarige(n) toe en zetten wij koers naar het avonturen eiland.
Op het eiland zorgen wij voor een begeleid programma vol uitdaging. We gaan samenwerken, met elkaar met en in de natuur. Er is zoveel te beleven op het eiland! Wat dacht je van klimmen in de bomen boven een moeras, pompebléden springen of ga op zoek naar het Zwarte goud! Geen feestje zonder wat te drinken en een lekkere warme hap! (broodjes knakworst). Verjaardagsfeestjes worden bij ons op zaterdag- of zondagochtend gevierd. 

Schoolreis en Schoolkamp

Onder professionele begeleiding een compleet verzorgd schoolprogramma dat zich door de jaren heen ruimschoots bewezen heeft. Met beleving, samenwerken en natuureducatie bij het schoolreisje "Kameleon eiland en dorpje Lenten", maar ook cultuur, educatie en plezier in één bij het Fries getinte schoolreisje "Bûter brea en griene tsiis" is erg populair. Onze programma's kenmerken zich door beleven en spelen in een omgeving met natuurlijke uitdagingen. Kennismaken met de elementen water, vuur, aarde en lucht door het te beleven en te doen!

Schoolreis Kameleon Avontureneiland en Kameleonboerderij (dorp Lenten)
Een complete Kameleon beleving krijg je door zowel het Avontureneiland én Kameleondorp te bezoeken. Tijdens deze schoolreis bezoeken we, begeleid door een Kameleonfiguur, Lenten, het dorpje uit de boeken, waar de grote doe en ontdekkingstocht is. En tussen de middag varen we met de boerenpraam naar het Avontureneiland voor een warme hap met limonade en een educatief en leuk programma waarin we actief samenwerken, de natuur beleven en kennis maken met de vier natuur elementen, water, aarde, lucht en vuur. Plezier en beleving staan hoog in ons vaandel!

Ligging
U kunt de auto parkeren bij het Botenstation
Openingstijden
Voor de actuele openingstijden kunt u terecht op onze website
Prijs
Voor de actuele prijzen kunt u terecht op onze website