Kasteel Cannenburch, vier je verjaardag op een sprookjeskasteel!

Beschrijving

In de feestelijk versierde gewelvenkelder eten en drinken de jarige en de gasten wat lekkers. Daarna verkleden de jongens zich als ridder en de meisjes zich als jonkvrouw. Via geheime trapjes gaat het kinderfeestje naar de zolders van het kasteel. Natuurlijk is er voor de jarige een verrassing.

Kinderaudiotour
Beleef samen een vorstelijke middag op het kasteel. Ga op ontdekkingstocht in het ingerichte kasteel en het mooie park. De jonker van het kasteel, zoon van de kasteelheer en kasteelvrouwe neemt jullie mee terug in de tijd naar het leven van een adellijke familie in de 18de eeuw.

Schoolreisjes
Programma 1- Deugnieten van toen (groep 1 en 2)
De kinderen leren hoe zij een buiging moeten maken, zodat zij de jonkheren en jonkvrouwen van Cannenburch op gepaste wijze kunnen begroeten. Daarna wandelt de groep door het kasteel terwijl er leuke en spannende verhalen verteld worden.

Programma 2- Familiegeheimen (groep 3 en 4)

Eén van onze rondleiders neemt de groep mee door Cannenburch en laat hen zien hoe een familie vroeger in een kasteel woonde. Spannende geheimen ontbreken natuurlijk niet.

Buitenspeurtocht
Bij een reservering van één van bovenstaande progamma’s, is het mogelijk zeer voordelig een speurtocht door het kasteelpark bij te boeken.
Ligging
Kasteel Cannenburch is goed bereikbaar via de A50 afslag 26 Vaassen richting Terwolde. Houd de borden richting Vaassen aan. Parkeren is gratis.

Vanaf station Apeldoorn is kasteel Cannenburch per bus bereikbaar.
Openingstijden
April t/m oktober, di t/m zo tussen 12.00 - 17.00 uur
Prijs
Kinderfeestje € 8,00 per persoon (minimumbedrag € 80,00)
Kinderaudiotour: € 4,20 per kind, volwassenen € 8,00 per persoon
Schoolreisje: € 4,20 voor kinderen, € 8,00 voor volwassenen. Speurtocht: € 1,00 per kind