Kasteel de Haar, Parkspeurtocht

Beschrijving

Houd jij van speuren? Ben je dol op kastelen? En lijkt het je leuk om al spelenderwijs meer te leren over het park en het kasteel? Kom dan speuren met de parkspeurtocht en ontdek de mooiste plekken!

In de tuinen van Kasteel de Haar kan je (samen met je mede-speurder) een spannende speurtocht volgen. Loop langs de mooiste plekjes en ontdek alle leuke weetjes over het kasteel, het park én over de dieren die hier wonen.

Je bent gemiddeld één uur bezig met de speurtocht en komt onder andere langs de rozentuin, het doolhof en het hertenkamp. Leer over het ontstaan en de magie van het park. Tijdens het speuren ga je op zoek naar de antwoorden op verschillende vragen. Nieuwsgierig geworden naar het kasteel? Koop tickets en kom dan gerust binnen om te ontdekken waar de baron en de barones woonden!

De speurtocht is met name geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en duurt +/- één uur. De kosten voor de parkspeurtocht zijn € 2,50 (excl. Park- en kasteelentree). De speurtocht is verkrijgbaar bij onze kassa. Veel plezier!

Ligging
Haarzuilens
Openingstijden

Het park is geopend van: 09:00 uur tot 18:00 uur.

Het kasteel is geopend van: 11.00 - 17.00 uur.

Prijs
De kosten voor de parkspeurtocht zijn € 2,50 (excl. Park- en kasteelentree). De speurtocht is verkrijgbaar bij onze kassa.