Kinderatelier Kleinkunst, ontdek de wondere wereld van kunst

Beschrijving

Altijd al als een echte kunstenaar willen schilderen, tekenen of boetseren én gewoon in NGT, NmG of in het NL wapperen en kletsen? Dat kan bij Kinderatelier Kleinkunst!


Stap in de wondere wereld van kunst
Tijdens de cursussen en workshops beleef je de mooiste avonturen samen met kunstenaars als Karel Appel, Vincent van Gogh of Monet. Laat je fantasie de vrije loop en sta versteld van je eigen talenten! 


We kijken op een leuke, spannende manier naar uiteenlopende kunst en kunstenaars gaan daarna met creatieve, praktische opdrachten aan de slag. Zo leer je op een coole manier meer over kunst en de kunstenaar, kunstgeschiedenis en verschillende kunsttechnieken.

Creatieve kinderfeestjes bij Kinderatelier Kleinkunst: dat wil jij toch ook?
Jarig en zin in een creatief kinderfeestje bij Kinderatelier Kleinkunst? Pak bij ons je cadeautjes uit, eet een lekker stuk taart en ga dan samen met je vriendjes en vriendinnetjes aan de slag als een echte kunstenaar!

De creatieve kinderfeestjes bij Kinderatelier Kleinkunst duren doorgaans 2,5 uur. Tijdens het feestje maak je kennis met de techniek, het gereedschap en materiaal en aan het eind van het kinderfeestje gaat iedereen met een echt kunstwerk naar huis!

Reserveer ruim van tevoren om teleurstellingen te voorkomen. De reservering is na ontvangst van de aanbetaling van € 50,00 definitief.


Mogelijkheden creatief kinderfeestje (5-12 jaar):

  • mozaïeken
  • muurhanger maken
  • boetseren, keramiek
  • schilderen als een echte kunstenaar
  • creatief met takken, zagen of timmeren
  • … (je eigen idee)
Ligging
SInt Maartenstraat 24A, 4813 GE Breda
Openingstijden
Maandag - Vrijdag: 9:00 - 17:00 uur
Prijs
Bekijk de prijzen van de workshops op onze website
Alle mogelijkheden
- Vanaf 2 jaar oud
- Van 4 tot 20 personen
- Geschikt voor gehandicapten
- Alleen binnen
Ligging
kaart
Breda,
Overnachten in de buurt