Kids Castle BV, Kids Castle maakt kinderen blij!

Beschrijving

Kids Castle is dé ideale plek om een kinderfeestje te vieren

Voor kinderen tot en met 10 jaar is er van alles te doen en te beleven. Bij binnenkomst wordt iedereen ontvangen door iemand van Kids Castle. Er zal dan een verhaaltje worden verteld met de belangrijkste dingen, denk aan: de jas, de schoenen, de wc enz. Het feest begint pas echt wanneer de jarige plaatsneemt op de heuse “Kids Castle Troon”.

Alle vriendjes/vriendinnetjes zingen de jarige luidkeels toe. Natuurlijk wordt van dit moment een prachtige foto gemaakt. Hierna neemt iedereen plaats aan de gereserveerde tafel waarop al heerlijke kannen met ranja klaarstaan. Wanneer de dorst gelest is, en de kids hebben verteld wat ze willen eten, kan iedereen naar hartenlust gaan klimmen, klauteren, springen, glijden, rodelen etc. etc. Als klap op de vuurpijl is er voor ieder kind nog een presentje en de jarige wordt zeker niet vergeten en krijgt uiteraard ook een (groter) presentje.

Kids Castle biedt een 6-tal arrangementen, diverse uitbreidingen en eventueel kun je kiezen voor een bepaald thema om het feest compleet te maken.


Kinderspeelparadijs
Ons kinderspeelparadijs heeft zich vooral op de wat kleinere kinderen gericht. Zelfs voor kinderen die alleen nog maar kunnen kruipen hebben wij voorzieningen. Voor elke leeftijd (tot en met een jaar of negen) hebben we een aantal uitdagende toestellen zodat ze al spelend ook nog het nodige aan beweging doen. De toestellen zijn bij ons voorzien van leeftijdscategorieën zodat er voor alle kids een leuke, gezellige, ontspannende en bovenal veilige dag te beleven valt.
Ligging
Onze speeltuin is gevestigd in de Bommelerwaard, pal naast de A2 tussen Zaltbommel en 's Hertogenbosch. Wij hebben parkeervoorzieningen achter ons pand.
Openingstijden
Maandag, dinsdag en donderdag gesloten.
Woensdag en vrijdag van 08.45- 18.00 uur geopend
zaterdag en zondag van 10.00-19.00 uur geopend

Prijs
Voor de actuele entree tarieven en tarieven van de kinderfeestjes kunt u terecht op onze website.