Klimbos Dordrecht, 3 uur klimplezier voor het hele gezin!

Beschrijving

Een dagje uit naar Klimbos Dordrecht in natuurgebied de Biesbosch is een hele belevenis. Langs de beverplas klim je tot maar liefst 12 meter hoogte! Hier vind je 7 verschillende klimavonturen en circa 90 verschillende overgangen dwars door het bos. Een bezoek aan Klimbos Dordrecht duurt ongeveer 3 uur en na afloop kun je lekker nagenieten onder het genot van een drankje, ijsje of iets anders lekkers.

 

Junior Klimbos

Voor de kleinere bezoekers vanaf 6 jaar en met een minimale lengte van 1.20m is er het Juniorbos. Het Junior Klimbos bestaat uit 3 routes en meer dan 25 overspanningen. Ouders hoeven niet mee (mag wel met een junior ticket!), je klimt namelijk zelfstandig door het continu zekersysteem. Uiteraard is het mogelijk om vanaf de grond aan te moedigen.

 

Het reguliere bos
Durf je hoger en heb je de minimale lengte van 1.40m? Met het reguliere klimticket mag je alle 7 routes klimmen. Elke route verschilt in hoogte en niveau. Kies zelf hoe hoog je wil gaan! Vergeet zeker de tokkelroute over de beverplas niet, wie weet spot jij wel een Bever! Let wel op: bij kinderen onder de 12 jaar moet bij de routes rood, zwart en grijs een volwassene mee klimmen. 

 

Kinderfeestjes

Vier je feestje in het Klimbos Dordrecht! Ga op avontuur met je vriendjes en vriendinnetjes en bleef de dag van je leven. Een kinderfeestje is inclusief onbeperkt ranja, klimdiploma en een cadeautje voor de jarige. Breid je klimfeestje eenvoudig uit met een upgrade frietjes!

 

Veiligheid boven alles!

Veiligheid heeft de hoogste prioriteit. Alle procedures zijn TÜV-gecertificeerd. In een uitgebreide, verplichte instructie leer je veilig te klimmen. Met het continue zeker systeem kan je dit zelfstandig doen. Goed getrainde medewerkers houden toezicht in het bos, handhaven de regels over veiligheid en bieden je hulp waar nodig.

 

Klik voor meer informatie op de website rechts in het kolom onder "bezoek de website".
Ligging
Klimbos Dordrecht is gelegen op de Baanhoekweg 53 in Dordrecht. Er is gratis parkeergelegenheid in het Klimbos. Houd er aub rekening mee dat het soms druk kan zijn en je hierdoor je auto wat verder weg moet zetten.
Openingstijden
Bekijk de actuele openingstijden op www.klimbos.nl/openingstijden
Prijs

Junior ticket (minimale lengte 1.20m, vanaf 6 jaar): € 16,50

Regulier ticket (minimale lengte 1.40m): € 22,50


Boek je tickets via de website op www.klimbos.nl.