Klimbos Gooi-Eemland, 3,5 klimplezier voor het hele gezin!

Beschrijving

Een dagje uit naar Klimbos Gooi-Eemland in Lage Vuursche (Baarn) is een hele belevenis. In het grote, prachtig groene bos op de Utrechtse Heuvelrug klim je tot maar liefst 19 meter hoogte! Hier vind je 10 verschillende klimavonturen en circa 120 verschillende overgangen dwars door het bos. Een bezoek aan Klimbos Gooi-Eemland duurt maximaal 3,5 uur en na afloop kun je lekker nagenieten onder het genot van een drankje, ijsje of iets anders lekkers.

 

Junior Klimbos

Voor de kleinere bezoekers vanaf 7 jaar is er het Juniorbos. Mooi voor als je met je arm gestrekt een reikhoofte van 1.30 meter hebt. Het Junior Klimbos bestaat uit 3 routes en meer dan 25 overspanningen. Ouders hoeven niet mee (mag wel met een junior ticket!), je klimt namelijk zelfstandig door het continu zekersysteem. Uiteraard is het mogelijk om vanaf de grond aan te moedigen.

Het reguliere bos
Durf je hoger en heb je de minimale reikhoogte van 1.60m? Met het reguliere klimticket mag je alle 10 routes klimmen. Elke route verschilt in hoogte en niveau. Kies zelf hoe hoog je wil gaan! Let wel op: bij kinderen onder de 12 jaar moet bij de routes rood, zwart en grijs een volwassene mee klimmen. 

 

Kinderfeestjes

Vier je feestje in het Klimbos Gooi-Eemland in Lage Vuursche! Ga op avontuur met je vriendjes en vriendinnetjes en bleef de dag van je leven. Breid je klimfeestje eenvoudig uit met een upgrade voor limonade, chipjes of zelfs frietjes!

 

Veiligheid boven alles!

Veiligheid heeft de hoogste prioriteit. Alle procedures zijn TÜV-gecertificeerd. In een uitgebreide, verplichte instructie leer je veilig te klimmen. Met het continue zeker systeem kan je dit zelfstandig doen. Goed getrainde medewerkers houden toezicht in het bos, handhaven de regels over veiligheid en bieden je hulp waar nodig.

 

Klik voor meer informatie op de website rechts in het kolom onder "bezoek de website".

Ligging
Per openbaar vervoer is Klimbos Gooi-Eemland te bereiken vanaf NS station Hilversum met bus 70 richting Amersfoort, uitstappen bij halte Lage Vuursche, Hoge Vuurseweg. Vanaf daar is het vijf minuten lopen.
Openingstijden
Woensdag t/m vrijdag geopend van 12.00 – 18.30 uur
In het weekend, tijdens vakanties en feestdagen elke dag geopend van 10.00 - 18.30 uur.
Prijs

Regulier ticket (minimale reikhoogte van 1.60m): € 24,95

Junior ticket (minimale reikhoogte van 1.30m, vanaf 6 jaar): € 17,95

Book je tickets via de website op www.klimbos.nl