Klimbos Veluwe, 3,5 uur klimplezier voor het hele gezin!

Beschrijving

Een dagje uit naar Klimbos Veluwe in Apeldoorn is een hele belevenis. In het grote, prachtig groene bos op park Berg & Bos klim je tot maar liefst 18 meter hoogte! Hier vind je 9 verschillende klimavonturen en circa 120 verschillende overgangen dwars door het bos. Een bezoek aan Klimbos Veluwe duurt maximaal 3,5 uur en na afloop kun je lekker nagenieten onder het genot van een drankje, ijsje of iets anders lekkers.

 

Junior Klimbos

Voor de kleinere bezoekers vanaf 6 jaar is er het Juniorbos. Mooi voor als je met je arm gestrekt een reikhoofte van 1.30 meter hebt. Het Junior Klimbos bestaat uit 3 routes en meer dan 25 overspanningen. Ouders hoeven niet mee (mag wel met een junior ticket!), je klimt namelijk zelfstandig door het continu zekersysteem. Uiteraard is het mogelijk om vanaf de grond aan te moedigen.

Het Reguliere Klimbos
Durf je hoger en heb je de minimale reikhoogte van 1.60m? Met het reguliere klimticket mag je alle 9 routes klimmen. Elke route verschilt in hoogte en niveau. Kies zelf hoe hoog je wil gaan! Let wel op: bij kinderen onder de 12 jaar moet bij de routes rood, zwart en grijs een volwassene mee klimmen. 

 

Kinderfeestjes

Vier je feestje in het Klimbos Veluwe in Apeldoorn! Ga op avontuur met je vriendjes en vriendinnetjes en bleef de dag van je leven. Breid je klimfeestje eenvoudig uit met een upgrade voor limonade, chipjes of zelfs frietjes!

 

Veiligheid boven alles!

Veiligheid heeft de hoogste prioriteit. Alle procedures zijn TÜV-gecertificeerd. In een uitgebreide, verplichte instructie leer je veilig te klimmen. Met het continue zeker systeem kan je dit zelfstandig doen. Goed getrainde medewerkers houden toezicht in het bos, handhaven de regels over veiligheid en bieden je hulp waar nodig.

 

Klik voor meer informatie op de website rechts in het kolom onder "bezoek de website".

Ligging
Klimbos Veluwe is centraal gelegen in Nederland. Vanuit Zwolle is het 40 km met de auto en vanuit Harderwijk en Barneveld maar 30 km. Via de A1 of A50 is Klimbos Veluwe in Apeldoorn goed te bereiken en het ligt bovendien in de directe omgeving van campings, hotels en overige recreatieverblijven.
Openingstijden
Bekijk de actuele openingstijden op www.klimbos.nl/openingstijden
Prijs

Junior ticket (minimale lengte van 1.20m, vanaf 6 jaar): € 16,50
Regulier ticket (minimale lengte van 1.40m): € 22,50


Book je tickets via de website op www.klimbos.nl

Alle mogelijkheden
- Vanaf 6 jaar oud
- Van 1 tot 500 personen
- Alleen buiten
Ligging
kaart
Apeldoorn,