Klimrijk Brabant, Klimrijk, buitengewoon avontuurlijk!

Beschrijving

Klimrijk Brabant

Klimrijk Brabant is buitengewoon avontuurlijk. In dit ecologische klimbos klim je tussen de bomen, duik je op de grond tijdens een lasergame, zoek je aanwijzingen tijdens een GPS tocht en kun je crossen in de bossen met een Gokart. Klimrijk vind je in de prachtige bossen van Veldhoven. Onder het groene bladerdek beleven zowel kinderen als volwassenen een spannende dag in de natuur.


Parcours klimmen
Test je klimkunsten op 1 van de 7 parcours met elk een eigen moeilijkheidsgraad. De lengte van de routes varieert van 110 tot 200 meter. Op de hoogste route hang je 10 meter in de lucht! Voor alle avonturiers is er een passende uitdaging. Je wordt gezekerd met een continu zekering, wat klimmen in Klimrijk Brabant supersafe maakt. Bovendien wordt je begeleid door gekwalificeerde instructeurs. Je kunt je dus veilig uitleven en alle hindernissen nemen via onder andere ziplijnen, de eendenbrug, klimnetten, de zwevende brug, een vliegende trapeze en de lussenbrug.


Outdoor avontuur
Klimrijk vind je in de prachtige bossen van Veldhoven. Naast klimmen beleef je hier nóg meer outdoor avontuur tijdens een avontuurlijke GPS-tocht, een uitdagende spel lasergamen of beleef je de spanning tijdens een escape room! Voor de kleinere kinderen is er een speciaal Pico-parcours vanaf 4 jaar. Voor de nog kleinere is er een speelberg, zodat zij hun klim-en klauterkunsten alvast kunnen ontdekken. Het terras van biedt toezicht op de speelberg en het klimparcours.


Ecologisch klimbos
Klimrijk Brabant staat garant voor plezier in het bos met respect voor de natuur. De parcours zijn gebouwd zonder schade aan te brengen aan de bomen of de omgeving. Wij dragen de titel ‘ecologisch klimbos’ dan ook met trots!

Onder het groene bladerdek beleven zowel kinderen als volwassenen een spannende dag in de natuur. Klimrijk Brabant is geschikt voor een dagje weg met het hele gezin, familie of vrienden, verjaardags- en vrijgezellenfeestjes, schoolreisjes, bedrijfsuitjes en teambuildings(mid)dagen. Klimrijk Brabant is onderdeel van Libéma. 

Ligging

Turfweg 9

5504 RL Veldhoven

Openingstijden
Kijk voor actuele openingstijden op onze website (zie button bezoek de website onder de foto's)
Prijs
Kijk voor actuele prijzen op onze website (zie button bezoek de website onder de foto's)
Alle mogelijkheden
- Vanaf 3 jaar oud
- Van 1 tot 100 personen
- Alleen buiten
Ligging
kaart
Veldhoven,