met zijn allen de boom in!

  • Klimrijk Brabant
  • 1 - 100 personen
  • Alleen Buiten
  • Beschrijving

Buitengewoon avontuurlijk
Een uitje naar Klimrijk Brabant is buitengewoon avontuurlijk. Tijdens het ‘parcours klimmen’ word je gezekerd en begeleid door gekwalificeerde instructeurs. Waag je dus op wiebelige loopbruggen, klim en zwier van boom naar boom. Hoog tussen de Brabantse bomen is een avontuurlijk parcours met wel vijftig hindernissen uitgezet. Jullie gaan de uitdaging aan met verschillende moeilijkheidsgraden van beginners tot gevorderden. Onderweg kom je allerlei hindernissen tegen, waaronder de eendenbrug, klimnetten, een vliegende trapeze en de lussenbrug. Klimmen is mogelijk vanaf 4 jaar. Voor degene onder de 1,30 meter is er een speciaal kinderparcours, het Pico-Parcours. Onder intensieve begeleiding klimmen zij op 1,5 meter hoogte door de bomen. Het Pico-parcours is fors uitgebreid in december 2020. Er zijn nu 3 verschillende routes met in totaal ruim 25 verschillende hindernissen!

Activiteiten
Klimrijk Brabant is niet alleen tijdens het klimmen buitengewoon avontuurlijk. Naast klimmen zijn er nog meer outdoor activiteiten. Je kan de strijd aan gaan tijdens een spannend en sensationeel spel lasergame maar ook de GPS-wandeltocht vormt een ware uitdaging. Onderweg ontvang je opdrachten en codes die je naar het volgende punt voeren. Andere mogelijke activiteiten zijn Monkey Climbing, waarbij jullie reusachtige boomstammen verticaal bedwingen of Shooting Games waarbij je de basis van het handboog -en blaaspijpschieten leert. Degene met de hoogste score wint en mag zichzelf een echte Robin Hood noemen!  Een combinatie van de activiteiten is natuurlijk ook mogelijk!

Ligging uitje

Turfweg 9

5504 RL Veldhoven

 

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!