Powerzone, kinderfeestjes bowlen

Beschrijving

Is jouw kind binnenkort jarig en wil je een feestje geven? Vier dan je kinderfeestje bij Powerzone en kom bowlen op onze prachtige bowlingbaan!


Vier je kinderfeestje op onze kleurrijke bowlingbaan

Als één van de weinige bowlingbanen in Nederland hebben wij witte banen. Dit in combinatie met onze LED verlichting en blacklights, ontstaan er prachtige kleureffecten op de bowlingbaan. Dit zorgt voor een compleet nieuwe dimensie met bowlen. De kinderen zullen zich verbazen en geweldig vermaken. De regenboogballen rollen vlug over de baan en de coolste muziek wordt op de achtergrond gedraaid om er een echt feestje van te maken. Tijdens het bowlen kunnen de kinderen een glaasje limonade krijgen in combinatie met een kidsbox met speeltje na afloop. We kunnen de bowlingbaan zelfs in delievelingskleur van de jarige job toveren!


Bowlen voor de kleintjes

Bowlen op onze bowlingbaan is toegestaan voor kinderen vanaf 6 jaar oud. Organiseer je een kinderfeestje voor kinderen rond deze leeftijd? Of hebben de kinderen moeite om de bal op de baan te houden en kunnen ze wel wat hulp gebruiken bij het gooien van een strike? Geen probleem, dan kunnen wij altijd zorgen dat je rekjes naast de baanhebt! Als je dan aan het einde van de rit wilt weten wie er nou eigenlijk de meeste pins omgegooid heeft dan hebben wij een geprinte versie van de eindscore voor je klaar liggen.


Verschillende arrangementen voor kinderfeestjes

Er zijn verschillende mogelijkheden om een dagje bowlen tijdens een kinderfeestje in te vullen. Hiervoor hebben wij allerlei arrangementen opgesteld waar je uit kunt kiezen.

 

Kidsbox voor na het bowlen

Na het bowlen is er natuurlijk de mogelijkheid om even bij te komen en de magen te vullen. Zo kun je een kidsbox krijgen met een patatje, snack naar keuze, saus, limonade en een leuk speeltje na afloop van het bowlen. Kortom, wij zorgen ervoor dat het een kinderfeestje wordt om nooit te vergeten. Met de nodige licht en geluidseffecten maken we er een fantastisch kinderfeestje van!

10% korting
Speciaal voor de bezoekers van wegmetdekids.nl geven wij 10% korting op alle Kidsparty's. Reserveer online via https://www.powerzone.amsterdam/reserveren-kinderfeestjes/, voer de actiecode WMDK2018 in en profiteer van de korting.

De voorwaarden zijn als volgt:

  • Alleen geldig op alle Kidsparty's
  • Minimaal 4 personen
  • Niet geldig in vakanties en op feestdagen
  • Niet in combinatie met andere acties
Ligging
200 meter van Centraal Station Amsterdam
Openingstijden
Voor de actuele openingstijden kunt u terecht op onze website (zie button bezoek de website onder de foto's)
Prijs
Voor de actuele prijzen kunt u terecht op onze website (zie button bezoek de website onder de foto's)
Alle mogelijkheden
- Vanaf 8 jaar oud
- Van 4 tot 100 personen
- Alleen binnen
Ligging
kaart
Amsterdam,