Powerzone, kinderfeestjes lasergamen

Beschrijving

Lasergamen is één van de meest populaire activiteiten bij het organiseren van een kinderfeestje. Voor eventjes wanen de kinderen zich als Rambo en schieten ze erop los!


Lasergamen voor kinderen vanaf 8 jaar (minimale lengte 1,40 m)

Een potje lasergamen is al geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en ouder. Doordat je bij lasergamen niet met scherp schiet, maar met virtuele stralen is lasergamen absoluut niet gevaarlijk. Zowel jongens als meisjes kunnen prima meedoen tijdens het lasergamen. Het spel is gebaseerd op het achter elkaar aan rennen en proberen te raken van de ander met het lasergeweer.


Uitdagende arena voor sport en spel

Voor de meeste kinderen is lasergamen op een kinderfeestje een feest op zich. Door de enorme arena van maar liefst 450 vierkante meter groot hebben de kinderen alle ruimte om het spel te spelen. Dit is dan ook de grootste arena van Amsterdam en omstreken. Bovendien hebben we de arena in speciale underground sfeer omgetoverd, zodat het een uitdagend spel wordt van verstoppen, rennen en schieten. Duik je weg om niet geraakt te worden of neem je het risico en ren je iemand achterna om extra punten te scoren? Kinderen vinden dit geweldig!


Kinderfeestje lasergamen in combinatie met bowlen of glow minigolf

De 12 minuten lasergamen zijn behoorlijk intensief. Met korting kun je bij ons eventueel nog een tweede spel spelen. Je kunt er echter ook voor kiezen om lasergamen te combineren met een andere activiteit. Bij veel kinderpartijtjes bieden wij de combinatie lasergamen met bowlen of glow minigolf aan. De ervaring leert dat afwisseling tussen twee of meer activiteiten – met daartussen een pauze natuurlijk – als extra enerverend door de kinderen wordt ervaren. Er zijn verschillende combinaties mogelijk, hieronder alles op een rij:


Lasergamen met vooraf of na afloop een frietje

Bij een kinderpartijtje hoort eigenlijk ook het uitdelen van iets lekkers. Na het lasergamen kan er bij onze aangesloten horecagelegenheid nog nagepraat worden over de behaalde scores. Vaak vindt de prijsuitreiking ook plaats in het restaurant, waar iedereen nog aan het bijkomen is van de geleverde inspanning. Ideaal in combinatie met een patatje. 


Lasergamen, bowlen, glow minigolfen en patat

Voor de leukste en meest afwisselende verjaardag is de ideale combi lasergamen, bowlen of glow minigolfen en tussendoor een patatje eten. Al met al ben je de hele dag met de kinderen op stap en heeft de jarige job een fantastisch kinderpartijtje!

10% korting
Speciaal voor de bezoekers van wegmetdekids.nl geven wij 10% korting op alle Kidsparty's. Reserveer online via https://www.powerzone.amsterdam/reserveren-kinderfeestjes/, voer de actiecode WMDK2018 in en profiteer van de korting.

De voorwaarden zijn als volgt:
  • Alleen geldig op alle Kidsparty's
  • Minimaal 4 personen
  • Niet geldig in vakanties en op feestdagen
  • Niet in combinatie met andere acties
Ligging
200 meter van Centraal Station Amsterdam
Openingstijden
Voor de actuele openingstijden kunt u terecht op onze website (zie button bezoek de website onder de foto's)
Prijs
Voor de actuele prijzen kunt u terecht op onze website (zie button bezoek de website onder de foto's)