Meisjes van Allure, er was eens... een prinsessentheaterfeestje

Beschrijving
Wil jij ook een bijzonder feestje? Nodig dan onze betoverende prinses uit!
Zij komt gewoon bij jou thuis, en neemt jullie mee naar haar eigen magische wereld. Natuurlijk tovert ze ook jou en al je vriendinnetjes om tot mooie prinsesjes. Jullie dragen prachtige prinsessenjurken, krijgen prachtige schmink en dragen bloemen in het haar. Ze vertelt mooie verhalen, danst en speelt sprookjes spelletjes met jullie. Ze zal jullie alles leren over haar prinsessenleven. 

Het wordt absoluut een bijzondere magische dag om nooit meer te vergeten!

Meisjes van Allure is in 2013 opgericht door Judith Hermarij. Deze professioneel opgeleide danseres heeft inmiddels vele jaren ervaring in het entertainment-, straat- en locatietheatercircuit. Judith voelt een diepe passie om magie en schoonheid te creëren in alledaagse situaties. Dat was de drijfveer voor het ontstaan van Meisjes van Allure. Want volgens Judith is schoonheid overal en in iedereen te vinden. Meisje van Allure verzorgt sfeervol theater in de meest uiteenlopende vormen. Kenmerkend van Meisjes van Allure zijn de sierlijkheid, de vrouwelijke schoonheid, de warmte en vooral het vele plezier dat ze samen met het publiek beleven.
Ligging
Amsterdam en omgeving
Openingstijden
In overleg
Prijs

Het feestje duurt +/- 100 minuten bij 8 kinderen. De kosten zijn, voor binnen de ring van Amsterdam, €250,-. Daarbuiten komen er reiskosten bij. Als er meer kinderen komen duurt het feestje iets langer en komt er €27,50,- per kind bij. Ook ontvangen jullie onze uitnodigingskaarten (de prinses met haar kasteel), deze kunnen jullie weer naar de genodigden sturen.

Vroegboekkorting: 1 kind extra gratis (twv €27,50) als u nu al uw feestje boekt voor het najaar/winter 2019/2020.