Move Experience, interactieve tentoonstelling

Beschrijving

Bij deze nieuwe interactieve tentoonstelling voor het hele gezin staat alles in het teken van mobiliteit!

 

Move Mobility Experience is een interactieve tentoonstelling die zichzelf steeds vernieuwt. De tentoonstellingen openen je ogen voor de toekomst van mobiliteit, telkens vanuit een ander thema. Move begint de zomer met een nieuwe interactieve tentoonstelling voor het hele gezin: Time to Move. 

Deze Mobility Experience gaat over het verleden en de toekomst van racen, snelheid en mobiliteit in de stad. Wie heeft de Tour de France bedacht? Hoe zal de 1.5 meter samenleving onze mobiliteit beïnvloeden?


Ook wordt er veel aandacht besteed aan racen: hou je van snelheid? Ken je het circuit van Zandvoort? Word je later autocoureur? Speel de games en bewonder zelfrijdende auto's, supersnelle fietsen en iconische raceauto's! Uiteraard kan je ook zelf autoracen op de simulatoren.  


Ben jij nieuwsgierig? Kom dan naar Time to Move en speel de games en bewonder zelfrijdende auto’s, supersnelle fietsen en iconische raceauto’s.

Move heeft een aantal maatregelen getroffen om de gezondheid van onze bezoekers en medewerkers te waarborgen. Hier krijg jij bij je bezoek aan Time to Move mee te maken. Iedere bezoeker koopt van tevoren tickets voor een vastgesteld tijdvak, zodat we het aantal mensen dat tegelijk de tentoonstelling bezoekt, kunnen reguleren. Per tijdvak kunnen zes gezinnen van maximaal vijf personen de tentoonstelling bezoeken.
Ligging
Stadionplein 28, 1076 CM, Amsterdam
Openingstijden
Woensdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Momenteel kun je de Move Mobility Experience alleen bezoeken in tijdvakken van 1,5 uur. Reservering verplicht.

Tijdvak 1: 10.00 – 11.30 uur
Tijdvak 2: 11.30 – 13.00 uur
Tijdvak 3: 13.30 – 15.00 uur
Tijdvak 4: 15.30 – 17.00 uur
Prijs
Tickets voor een bezoek aan de Move Mobility Experience met exclusieve rondleiding kosten € 5,- per persoon, met een maximum van € 20,- per gezin van maximaal 5 personen. Het ticket ter waarde van € 5,- per persoon kun je na afloop van je bezoek inwisselen bij Madame Cyclette voor een drankje (niet alcoholisch) met gebak van de dag. Houd er rekening mee dat je ook voor Madame Cyclette een tafel moet reserveren. Omdat er maximaal 3 gezinnen tegelijkertijd binnen zijn, heb je de Move Mobility Experience praktisch voor jezelf alleen!