Met de kinderen naar het museum

Filteren

Filters

Activiteiten
Leeftijd
Zoekwoord
Zoekwoord
Personen 0
0
0
200
0200+
 • Kwalitatief aanbod van uitjes
 • Direct contact
 • Unieke content van uitjes

Workshop Graffiti Spuiten
Onze creatieve workshop graffiti spuiten is ideaal voor een leuk kinderfeestje. Leuk én educatief voor jouw zoon of dochter met hun vriendjes en vriendinnetjes! Flappiekids biedt verschillende workshops aan voor unieke kinderfeestjes, waaronder deze graffiti workshop. Op het boekingsformulier kunt u kiezen voor kleine of grote platen en de normale of fluor graffiti workshop.

Nadat we kennis gemaakt hebben zullen wij even in het kort wat puntjes uitleggen. Daarna krijgen jullie allemaal een vel papier waarop je een voorbeeld gaat tekenen die je uiteindelijk gaat spuiten op een houten plaat. Uiteraard helpen wij je met het tekenen en hebben we diverse voorbeelden opgehangen om wat inspiratie op te doen. Wanneer je het voorbeeld klaar hebt gaan we naar de spuitcabine met een stofjas en handschoenen aan en kun je met echte graffitiverf je schilderij gaan spuiten.


Voor meer informatie of een workshop op maat neem gerust contact op.

Vanaf 8 jaar
Binnen

Kom spelen, genieten, gillen en ravotten in Amusementspark Tivoli, het leukste pretpark voor basisschoolkids!

Geniet van de meer dan 30 superleuke attracties en speeltoestellen waar kinderen niet op uitgekeken raken! Het park is zeer overzichtelijk, veilig, kindvriendelijk én betaalbaar zonder al te lange wachttijden.

Zo is er o.a. een achtbaan, botsboten, luchtkussen, zweefmolen, trampolines, botsauto's, draaimolen, treintjes, buggy's, midgetgolfbaan en nog veel meer... Regent het? Geen probleem! Er kan gewoon doorgespeeld worden in onze binnenspeeltuin Circus Fun City. Is het warm? De binnenspeeltuin heeft airco en je kunt buiten lekker spetteren op de buikschuifbaan zodat je heerlijk kunt afkoelen.

Superleuke evenementen & shows
Ook dit seizoen zal weer bol staan van leuk entertainment! Evenementen zoals Tiffi & Toffi’s verjaardag en Happy Halloween komen uiteraard voorbij. En natuurlijk zijn Tiffi & Toffi regelmatig in het park te vinden. Amusementspark Tivoli is ook superleuk om met je kinderfeestje, groep of school te bezoeken. Jij komt toch ook?

Kinderfeestjes
Ben jij binnenkort jarig? Kom dan spelen, genieten, gillen en ravotten in Amusementspark Tivoli, het leukste pretpark voor basisschoolkids! Het park heeft meer dan 30 super leuke attracties en speeltoestellen waar de kinderen niet op uitgekeken raken! De kinderen zullen zich heerlijk vermaken in dit zeer overzichtelijke park. Regent het? Geen probleem! Er kan gewoon doorgespeeld worden in onze binnenspeeltuin Circus Fun City. Het pretpark is veilig, kindvriendelijk en niet alleen heel erg leuk, maar ook zeer betaalbaar.

Beleef een “tof” schoolreisje vol avontuur en plezier in Amusementspark Tivoli!
Kom ook spelen, genieten, gillen en ravotten in Amusementspark Tivoli, het leukste pretpark voor basisschoolkids! Het park in Berg en Dal (bij Nijmegen) heeft superleuke attracties én speeltoestellen waar de kinderen niet op uitgekeken raken! Zo zijn er o.a. een achtbaan, botsboten, luchtkussens, zweefmolen, trampolines, botsauto's, draaimolen, treintjes, buggy's, midgetgolfbaan, water slide bij warm weer en nog veel meer...

Kinderen van groep 1 t/m 6 zullen zich heerlijk vermaken in dit zeer overzichtelijke park. Regent het? Geen probleem! Er kan gewoon doorgespeeld worden in de binnenspeeltuin. Het pretpark is veilig, kindvriendelijk en niet alleen heel erg leuk, maar ook zeer betaalbaar.

Vanaf 2 jaar
Binnen en buiten

Het voormalige eiland Schokland werd een eiland op het droge na de inpoldering van Flevoland. Het werd in 1995 door UNESCO uitgeroepen tot Werelderfgoed, het eerste in Nederland. Museum Schokland vertelt het verhaal over dit uniek stukje Nederland, van de voorlaatste IJstijd tot aan de bewoningsgeschiedenis. In de vaste tentoonstelling wordt je meegevoerd door de geschiedenis: dwalend door de eeuwen komt het verhaal tot leven. Bijzonder zijn de 4000 jaar oude voetafdrukken van een volwassene en kind.

Jonge bezoekers kunnen in het museum hun kennis over ijstijddieren testen of een paalworm van heel dichtbij bekijken. Bijzonder is de interactieve zandbak, waar je een eigen landschap kunnen bouwen. Of leef je buiten uit op de natuurlijke speelelementen. Maak ook kennis met onze museumkarakters Wollie, de wolharige mammoet, en Bollie, de zwerfkei. Zij leren je meer over de ijstijd en waar de zwerfkeien op Schokland vandaan komen. Help Wollie vervolgens om Bollie en zijn vriendjes in de zandbak terug te vinden. Verzamel de leuke gekleurde trommelsteentjes en bewaar deze in de leuke Wollie-bewaardoos, die je zelf in elkaar kunt knutselen.

In het museumrestaurant kun je terecht voor een heerlijke lunch of gebak. Heb je nog tijd over? Huur dan bij het museum een fiets en ontdek het voormalig eiland verder.

Vanaf 6 jaar
Binnen en buiten

Ren als een cheeta, klim als een maki en bekijk de wereld door de ogen van een uil. Wees wijzer dan je ouders of voel je weer even kind. Ga samen op reis door Dierenrijk en ervaar de natuur zoals je nog nooit hebt gedaan!

 

Aangenaam kennismaki

Dierenrijk is hét park voor nieuwsgierige apen: bij ons kun je kijken, leren en ervaren. Op de route door het park pik je grappige en interessante feitjes mee. Elke dag kun je zien hoe de dieren genieten van een smakelijk buffet. De verzorgers vertellen je dan een heleboel leuke dingen die je nog niet wist. Schuif bijvoorbeeld aan bij het slingerend buffet voor de chimpansees. Zo ontdek je pas écht hoe bijzonder dieren zijn.

 

Papegaai je mee naar Dierenrijk?

Een bezoekje brengen aan de Indische neushoorns, Humboldtpinguïns en jachtluipaarden, dat wordt een dag om nooit te vergeten in Dierenrijk! Reserveer vóór 1 april 2021 voor een schoolreisje na 1 april 2021 en profiteer van de vroegboekkorting! Indien het park gesloten is i.v.m. de corona maatregelen zijn er passende omboekregelingen.

Alle leeftijden
Binnen en buiten

Welkom in Lenten, het levensgroot nagebouwde dorp van Hielke en Sietse. In Lenten zijn vreemde koffers met inhoud opgedoken na het bezoek van professor Frost, help jij de dorpelingen de code te kraken? "Een soort van giga escaperoom"

Stap aan boord aan de praam, geduwd door Nederlands bekendste boot, de Kameleon!  Laat je meenemen in de verhalenwereld van Hielke en Sietse. Een burger van Lenten verteld verhalen over de omgeving en neemt je mee langs meerdere filmscenes. Of leef je helemaal uit op het avontureneiland, ga over de spannende paden door de bomen, over het water en door de moerassen. Hou jij het droog?


Kinderfeestjes

Eenmaal in de boot zingen wij met elkaar de jarige(n) toe en zetten wij koers naar het avonturen eiland.
Op het eiland zorgen wij voor een begeleid programma vol uitdaging. We gaan samenwerken, met elkaar met en in de natuur. Er is zoveel te beleven op het eiland! Wat dacht je van klimmen in de bomen boven een moeras, pompebléden springen of ga op zoek naar het Zwarte goud! Geen feestje zonder wat te drinken en een lekkere warme hap! (broodjes knakworst). Verjaardagsfeestjes worden bij ons op zaterdag- of zondagochtend gevierd. 

Schoolreis en Schoolkamp

Onder professionele begeleiding een compleet verzorgd schoolprogramma dat zich door de jaren heen ruimschoots bewezen heeft. Met beleving, samenwerken en natuureducatie bij het schoolreisje "Kameleon eiland en dorpje Lenten", maar ook cultuur, educatie en plezier in één bij het Fries getinte schoolreisje "Bûter brea en griene tsiis" is erg populair. Onze programma's kenmerken zich door beleven en spelen in een omgeving met natuurlijke uitdagingen. Kennismaken met de elementen water, vuur, aarde en lucht door het te beleven en te doen!

Schoolreis Kameleon Avontureneiland en Kameleonboerderij (dorp Lenten)
Een complete Kameleon beleving krijg je door zowel het Avontureneiland én Kameleondorp te bezoeken. Tijdens deze schoolreis bezoeken we, begeleid door een Kameleonfiguur, Lenten, het dorpje uit de boeken, waar de grote doe en ontdekkingstocht is. En tussen de middag varen we met de boerenpraam naar het Avontureneiland voor een warme hap met limonade en een educatief en leuk programma waarin we actief samenwerken, de natuur beleven en kennis maken met de vier natuur elementen, water, aarde, lucht en vuur. Plezier en beleving staan hoog in ons vaandel!

Vanaf 2 jaar
Binnen en buiten
 • Kwalitatief aanbod van uitjes
 • Direct contact
 • Unieke content van uitjes

Light Graffiti is een vorm van tekenen waarbij er met licht, in de lucht, getekend kan worden! Door verschillende fotografietechnieken toe te passen kan een tekening worden vastgelegd op de foto.Tijdens het tekenen kan je niet zien wat je maakt, dat zie je pas op de foto. Aan de hand van verschillende oefeningen experimenteren de deelnemers met deze kunstvorm en maken de verbazingwekkende resultaten.  

Aan de hand van verschillende oefeneningen gaan de deelnemers aan de slag. Tijdens deze workshop staat plezier en creativiteit centraal, maar los daarvan zijn de deelnemers ook bezig met samenwerken. Plezier gegarandeerd tijdens de Light Graffiti workshop!

Deze workshop wordt ingezet voor verschillende doeleinden, zoals cultuur/educatie (scholen/musea) en kinderfeestjes.

Vanaf 6 jaar
Binnen en buiten

Teun & Jet en De Winterspelen op De Witte Berg

Restaurant Bie Heintje organiseert elke zaterdag en zondag een hele leuke winterontdekkingstocht op Vakantiepark De Witte Berg in Oud Ootmarsum.

Teun & Jet zijn in de zomer altijd druk in de weer om onze jongste gasten te vermaken met spelletjes en leuke activiteiten. Maar in de winter vervelen ze zich een beetje en missen ze de kinderen….!!

Daarom hebben Teun & Jet een coole wintertocht uitgezet! Volg de speurtocht over ons terrein en doe onderweg de leukste winter-activiteiten.

Heb je alle opdrachten gedaan? Dan krijg je als beloning een medaille en iets lekkers.

Deze tocht is leuk, leerzaam en uitdagend voor het hele gezin!

De innerlijke mens wordt niet vergeten:
Aan het einde van de tocht is er van alles verkrijgbaar om het smakelijk af te sluiten!

 • Elke zaterdag en zondag (voor extra dagen kijk op onze website www.heintje.nl)
 • Starten kan tussen 10.00 en 15.30 uur
 • Melden bij de receptie
 • Reserveren niet nodig
 • Kosten: €7,50 per kind (volwassenen gratis)

 Vanaf 3 jaar
Buiten

Thuis escape game: De Kluis Kids!
Op het oog is het een rommeltje in de kamer, maar u weet beter. Hier wordt nagedacht, worden aantekeningen gemaakt, opdrachten uitgevoerd en worden oplossingen gevonden. De tijd vliegt. Normaal een goed teken, maar nu even niet! Ze zitten midden in De Kluis Kids. Binnen 2 uur moet de Kluis open! Zijn jullie op zoek naar een extra uitdaging? Laat ze dan tegen elkaar strijden in meerdere teams. Welk team weet de code als eerste te kraken en de Kluis te openen? Een team bestaat uit 3 – 6 kinderen. Voor ze staat een geheimzinnige koffer, een rugzak en een Kluis.

Met een druk op de knop start u het spel en mogen ze los. Hebben ze eindelijk de koffer open, beseffen ze zich dat het dan pas begint. In de koffer zitten vijf kistjes, afgesloten met hangslotjes en allerlei andere materialen. Stap voor stap worden raadsels ontcijferd en codes gevonden. Elk kistje dat opengaat, brengt het team dichter bij de cijfercode van de Kluis. Maar de timer tikt door… Lukt het om alle raadsels te ontcijferen en de Kluis te openen?

Voor welke leeftijd?
De Kluis Kids is speciaal gemaakt voor kinderen tussen de 7 en 12 jaar. Bij het spel wordt een handleiding en een kluissleutel geleverd. Zo kunt u vooraf een persoonlijk cadeau in de Kluis doen en tijdens het spel sturen waar nodig. Met de uitgebreide handleiding erbij, lukt het altijd om binnen de tijd de code te achterhalen.

Waar speel je het spel?
Thuis! Je kunt de escape game thuis spelen. Wij sturen het pakket naar jullie op.

Wat zijn de kosten?
De kosten bedragen € 82,50 (incl. BTW en retour verzending) voor een team van 3 tot 6 personen. Meer dan 6 spelers? Bestel er een 2e koffer bij! Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Wat zit er allemaal bij?
- Rugzak met spullen voor de eerste opdracht
- Een bomvolle koffer met raadsels en materialen
- Een echte Kluis met een ingebouwde timer
- Uitgeprinte handleiding voor de volwassenen

Vanaf 7 jaar
Binnen

Over deze pagina

Wat is er leuker dan gezellig er op uit met het hele gezin in Nederland? Even een dagje met het gezin samen zijn en leuke dingen doen. Het is vaak lastig om steeds weer iets nieuws te bedenken. Kinderuitjes zijn er gelukkig in overvloed te vinden op WegmetdeKids. Wij hebben de leukste en meest originele kinderuitjes voor u gevonden en op onze site geplaatst. Bij de kinderuitjes staat alle informatie die u maar wilt weten. Van foto's en teksten over de kinderuitjes tot de prijzen, openingstijden en contactgegevens. Wat dacht u van een bezoek aan een bijzonder museum met diverse kinderactiviteiten als bijvoorbeeld een speurtocht? Of lekker een middagje GlowGolfen om zo uit te maken wie het beste is. Via de agenda brengen wij u op de hoogte van de kortlopende kinderuitjes die bijvoorbeeld alleen in de vakantieperiodes te doen zijn. Verder bieden wij ook vele kinderuitjes met korting aan. Kijk op onze site naar de kinderuitjes met korting en draai de kortingsbon uit om mee te nemen naar de aanbieder. Zo is het financieel vaak weer aantrekkelijker om een dagje weg te gaan met het hele gezin. Kinderuitjes met korting maken het ook in deze tijd leuk om iets te doen met het gezin. Wij wensen u veel plezier bij het zoeken naar kinderuitjes. Mocht u leuke tips hebben voor kinderuitjes die wij nog niet in ons aanbod hebben? Stuur uw tip dan naar info@wegmetdekids.nl. Alvast bedankt voor de moeite!