NOX BOX, Crazy Tony!

Beschrijving
Je hebt er vast wel eens van gedroomd? Het werken in een snoepfabriek, je eigen snoep, ijs en wafels maken met de lekkerste ingrediënten in honderd verschillende kleuren... Crazy Tony is de eigenaar en hij is op zoek naar zijn opvolger... Denk je dat het jou lukt de fabriek over te nemen?
Tijdens deze bijzondere escaperoom voor thuis werk je jezelf omhoog in de snoepjesfabriek van Crazy Tony. Als je alle levels verslaat dat lukt is de snoepfabriek helemaal van jou en ontvang je het gouden certificaat. Los de verschillende raadsels, puzzels en hersenkrakers op die Tony voor je heeft bedacht om telkens een level hoger te komen en te stijgen in rang. Bemachtig jij het gouden ticket en wordt je de opvolger van Tony?

Dit avontuur is geschikt vanaf 8 jaar en perfect voor gezinnen en kids. Ook geschikt om kinderen alleen te laten spelen, bijvoorbeeld tijdens een kinderfeestje thuis! Leg wat snoepjes en koekjes klaar om het feestelijk aan te kleden, maar pas op voor Crazy Tony en zijn duivelse raadsels en valstrikken!
Ligging
Wij versturen de spellen door heel Nederland
Prijs
€ 21,50 per spel
Wij versturen met Post NL. Verzendkosten zijn inbegrepen.