Ontdekstation013, geef je feestje in Ontdekstation013!

Beschrijving
Kom gezellig op bezoek!
Maak samen met je (groot)ouders, broers/zussen of vrienden een film bij ons Green Screen, leer vliegen met een drone, ontdek hoe een stofzuiger er van binnen uitziet in onze scraphoek of bouw je eigen raket. Ook organiseren we regelmatig leuke samenwerkingen en tijdelijke activiteiten!
Vier samen met ons je verjaardag!Nadat we je feestelijk hebben ontvangen en we je Ontdekstation013 hebben laten zien, kun je samen met je vriendjes en vriendinnetjes zelf aan de slag met onze workshops en activiteiten. Maak bijvoorbeeld je eigen ranja of acteer in je eigen film! Als het nodig is helpen onze spelbegeleiders jullie verder. Er is een heleboel te beleven! Voor je het weet zit jouw geweldige kinderfeest er alweer op!
Ligging
Je vindt ons in de Spoorzone in Tilburg
Openingstijden
woensdag 13.00 - 17.00 uur, zaterdag 11.00 - 17.00 uur, zondag 11.00 - 17.00 uur
In vakanties hanteren wij andere openingstijden.

In verband met evenement zijn wij soms gesloten. Exacte openingstijden vind je op onze website (zie button bezoek de website onder de foto's)
Prijs
Voor een feestje betaal je naast de normale entreeprijs van € 7,50 per persoon (kinderen vanaf 4 jaar) € 25,00 voor het kinderfeestarrangement per feestje. Via onze website kun je extra's (zoals een cake of een privéworkshop) bijboeken.
Alle mogelijkheden
- Vanaf 4 jaar oud
- Van 2 tot 8 personen
- Geschikt voor gehandicapten
- Alleen binnen
Ligging
kaart
Tilburg,