Outdoor Challenge Park, Plezier beleven!

Beschrijving
Samen grenzen verleggen en plezier beleven!
Bij Outdoor Challenge Park kun je alle kanten op. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden. Wat dacht je van een oriëntatietocht bijvoorbeeld, of van klimmen op 4 of 10 meter hoogte? Allebei kan natuurlijk ook. Onze activiteiten zijn spannend, sportief en leerzaam tegelijk. En het belangrijkste is dat ze ontzettend leuk zijn. Uitdagende opdrachten, waarbij verschillende vaardigheden gevraagd worden en samenwerking noodzakelijk is. Plezier staat voorop en iedereen kan het beste van zichzelf laten zien.
Ook voor het basisonderwijs!
Ook basisschoolleerlingen halen hun hart op tijdens een dagje Outdoor Challenge Park. Wat is er nou fijner dan lekker samen buiten spelen. Voor alle leeftijden is er wel wat avontuurlijks te doen. Wat dacht je van kidssurvival, kickbiken op een te gekke step, een spannende oriëntatietocht, of van kanoën of klimmen en abseilen. Wij zorgen ervoor dat iedereen meedoet en een ontzettend leuke dag heeft.

Water, oriëntatie, hoogte, sportief of actief… Beleef het op de mooiste plek van Nederland. Hier vind je bos, grote natuurlijke vijvers en stranden. Meer heb je niet nodig voor een geweldige dag. Midden in het bos, aan de rand van een grootse vijver, bouwden wij onze nederzetting. Kleine groepen, grote bedrijven, voor iedereen is het een bijzondere plek. Onze verzamelplaats gaat op in het landschap. Het is een karakteristiek houten, met sedum bedekt pand dat duurzaam gebouwd is. We hebben er verschillende ruimtes. Natuurlijk is er een bar. Een eindje verderop staat een originele Laplandse tipi. Er passen zeker 30 mensen in, maar ook met 5 mensen is het goed toeven.

Als het wat kouder is, zit je er gezellig rondom een grote hout gestookte open haard. Aan de oever van de vijver ligt een houten vlot klaar. Peddel naar het midden van het water voor een bijzonder ontspannen etentje of een vergadering die de tongen losmaakt. Ons klimpark vind je in het bos rondom. Er zijn avontuurlijke houten klimobjecten, een tokkelbaan en een high- en low-rope course. Maar klimmen is niet het enige. Wat dacht je van oriëntatietochten met iPad, GPS of kaart en kompas, survival of knapzakroute met de kinderen. Ideaal om gewoon plezier met elkaar te hebben, perfect voor een anders-dan-anders schooluitje. Wij beloven een onvergetelijke dag voor iedereen. De basis: natuur, samen, bewegen. En het weer? Zomer en winter, zon en regen, alles heeft zijn charme. Je kunt bij ons altijd – en voor elk budget – terecht voor een prachtig avontuur.

Meer informatie over onze arrangementen voor scholieren en studenten? Vul het aanvraagformulier in, of contact ons direct, zie contactknoppen via website of telefoon onder de foto's. Wij denken graag mee over een avontuurlijke dag voor iedereen.
Ligging
Outdoor Challenge Park ligt midden in het Hulsbeek, een 230 ha groot recreatiegebied. Om een vergelijking te maken: dat zijn zo’n 345 voetbalvelden bij elkaar.
Openingstijden
Maandag: 08.30 tot 17.30 uur
Dinsdag: 08.30 tot 17.30 uur
Woensdag: 08.30 tot 17.30 uur
Donderdag: 08.30 tot 17.30 uur
Vrijdag: 08.30 tot 17.30 uur
Zaterdag: Op aanvraag
Zondag: 09.00 tot 13.00 uur
Zondag: Na 13.00 uur op aanvraag
Prijs
Afhankelijk van het arrangement zal er een prijs per persoon gehanteerd worden. Begeleiders kunnen gratis mee.