Outdoor Challenge Park, sportief, spannend & leerzaam!

Beschrijving
Vies worden mag, samen spelen is een must! Dat is waar de kinderfeesten bij Outdoor Challenge Park voor staan. Sportief, spannend en je leert er ook nog wat van. Kickbiken, schatzoeken, survival, vuur maken… Plezier gegarandeerd: wij zorgen ervoor dat ieder kind een geweldige tijd heeft!
Water, oriëntatie, hoogte, sportief of actief… Beleef het op de mooiste plek van Nederland. Outdoor Challenge Park ligt midden in het Hulsbeek, een 230 ha groot recreatiegebied. Om een vergelijking te maken: dat zijn zo’n 345 voetbalvelden bij elkaar. Hier vind je bos, grote natuurlijke vijvers en stranden. Meer heb je niet nodig voor een geweldige dag.

Ons klimpark vind je in het bos rondom. Er zijn avontuurlijke houten klimobjecten, een tokkelbaan en een high- en low-rope course. Maar klimmen is niet het enige. Wat dacht je van oriëntatietochten met iPad, GPS of kaart en kompas, survival of knapzakroute met de kinderen. Ideaal om gewoon plezier met elkaar te hebben, perfect voor een anders-dan-anders uitje. Wij beloven een onvergetelijke dag voor iedereen. De basis: natuur, samen, bewegen. En het weer? Zomer en winter, zon en regen, alles heeft zijn charme. Je kunt bij ons altijd en voor elk budget terecht voor een prachtig avontuur.

Midden in het bos, aan de rand van een grootse vijver, bouwden wij onze nederzetting. Voor iedereen is het een bijzondere plek. Onze verzamelplaats gaat op in het landschap. Het is een karakteristiek houten, met sedum bedekt pand dat duurzaam gebouwd is. We hebben er verschillende ruimtes. Natuurlijk is er een bar. Een eindje verderop staat een originele Laplandse tipi. Er passen zeker 30 mensen in, maar ook met 5 mensen is het goed toeven. Als het wat kouder is, zit je er gezellig rondom een grote hout gestookte open haard. Aan de oever van de vijver ligt een houten vlot klaar. Peddel naar het midden van het water voor een bijzonder ontspannen etentje of een vergadering die de tongen losmaakt.


Ligging
Outdoor Challenge Park ligt midden in het Hulsbeek, een 230 ha groot recreatiegebied
Openingstijden
Maandag: 08.30 tot 17.30 uur Dinsdag: 08.30 tot 17.30 uur Woensdag: 08.30 tot 17.30 uur Donderdag: 08.30 tot 17.30 uur Vrijdag: 08.30 tot 17.30 uur Zaterdag: Op aanvraag Zondag: 09.00 tot 13.00 uur Zondag: na 13.00 uur op aanvraag *** Buiten onze reguliere openingstijden zijn we op aanvraag geopend.
Prijs
€ 18,50 per persoon

Inclusief:
- Cadeautje voor de jarige job/jet
- Ranja bij ontvangst en afsluiting
- Professionele begeleiding van een instructeur
- Patatjes met snack naderhand
Alle mogelijkheden
- Vanaf 7 jaar oud
- Van 10 tot 80 personen
- Alleen buiten
Ligging
Oldenzaal,