Outdoorpark SEC Almere, beleef spetterende uitdagingen!

Beschrijving

Wat een feestje! Beleef avonturen vol actie, grenzen verkennen en heel veel lachen. Met je eigen groepje vrienden of vriendinnen en een enthousiaste begeleider ga je op expeditie in ons outdoorpark. Het programma wordt afgestemd op de weersomstandigheden. 

 

Kinderfeestje voor iedereen
Plezier staat voorop! De actieve kinderfeestjes zijn voor iedereen toegankelijk, ook als je niet zo sportief bent. Het is geen wedstrijd; iedereen kan het beste van zichzelf laten zien. De activiteiten worden aangepast aan de leeftijd van de deelnemers. Zo heeft iedereen plezier!

Avontuurlijke kinderfeestjes

Maak er een compleet feestje van en neem gerust taart en kadootjes mee, wij zorgen voor de limonade. Geef bij het boeken even aan ons door als je eerder komt.  

Schoolreisje in Almere

We bieden een ervaring die spannend, sportief en leerzaam is. En het belangrijkste is dat het ontzettend leuk is! De leerlingen voeren uitdagende en speelse opdrachten uit, waarbij samenwerking gestimuleerd wordt. Plezier staat voorop. Iedereen krijgt de gelegenheid om het beste van zichzelf te laten zien. Onze outdoorbegeleiders zorgen dat iedere leerling kan meedoen en zich vermaakt.

Ligging
Outdoorpark SEC Almere is goed bereikbaar, dicht bij de A6 en A27 gelegen en beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid.

Outdoorpark SEC Almere beschikt over een eigen park van 50.000 m2 voor actieve en ontspannende activiteiten. En de Pandahut, een gezellige blokhut met ruim terras voor een hapje en drankje.
We zijn gevestigd in boswachterij Almeerderhout in Almere, Flevoland.

Openingstijden
Het hele jaar geopend, dagelijks van 9.00 tot 21.00 uur

Prijs
Vanaf € 9,50 p.p.
Alle mogelijkheden
- Vanaf 5 jaar oud
- Van 1 tot 400 personen
- Zowel binnen als buiten
Ligging
kaart
Almere,