Alle uitjes van Fabriek Woerden

    De plek voor heel veel speelpret!

    Pret maken in een indoor speeltuin is het fijnste wat er is… en dat kan bij De Pretfabriek in Woerden.

    Snel bereikbaar vanaf de snelweg en omliggende steden zoals Gouda, kunnen kinderen bij ons spelen, rennen, klimmen, glijden, met verf gooien en andere leuke dingen doen.

    De Pretfabriek is een overzichtelijke en gezellige binnenspeeltuin met uitgebreide horeca.

    Wij zijn het gehele jaar geopend, dus of het nou zonnig is of je met slecht weer een droge indoor recreatiebestemming zoekt, een dagje uit met de kinderen is een succes bij de indoor speeltuin van de Pretfabriek in Woerden.

    Let op: Wil je zeker zijn van een plekje? Reserveer dan vooraf online je tickets. In het weekend en vakanties is reserveren verplicht. 

    Klik hier om een reservering te maken, ook voor onze kinderfeestjes!

    Eten & drinken
    In onze eigen keuken is van allerlei lekkers te krijgen. Zo is er bijvoorbeeld verse bonenkoffie. 

    Belangrijk: het is niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen en te nuttigen. Zijn er speciale dieetwensen? Laat het ons dan even weten.

    Alle leeftijden
    Binnen

    De Fabriek Woerden is jouw bestemming voor een te gek uitje met het gezin! Er zijn tal van leuke activiteiten te vinden waar ook zeker de oudere kinderen in het gezin zich op en top mee vermaken.
    Zo is er de unieke workshop Gooien met Verf, waar jullie je innerlijke kunstenaar ontdekken.
    Liever iets meer actie? Check dan de 18 holes Golf in the Dark baan! Of wil je samenwerken? Dat is Escaperoom Gascape een aanrader.
     
    Fabriek Woerden is dagelijks geopend. Reserveren is aan te raden. Let op dat Gooien met Verf en Gascape tijdig moeten worden gereserveerd, zodat het team je de optimale ervaring kunt geven tijdens de activiteiten.

    Alle leeftijden
    Binnen

    Ga op wereldreis in de spannende wereld van Golf in the Dark! Deze 18 holes unieke Golf in the Dark baan is geschikt voor ieder weertype, want er is zowel verwarming als airconditioning aanwezig. Je ontdek tijdens jullie bezoek de Noordpool, een donkere mijn, staat oog in oog met een dinosauriër, zoekt de kust op en doorstaat een storm. Hou je van een gokje? Geen probleem, want Las Vegas komt ook voorbij.
     
    Golf in the Dark is geschikt vanaf 8 jaar. Echter kan deze leeftijd per kind nog verschillen. Hou er rekening mee dat er bijvoorbeeld een hole met een grote clown in de baan zit.

    Vanaf 8 jaar
    Binnen

    Iedereen is kunstzinnig, zelfs als je zegt van niet!
    Ontdek het bij Gooien met Verf in Woerden! Met de juiste technieken kun jij namelijk ook een kunstwerk maken voor in de woonkamer of de kinderkamer.

    Kom langs met het gezin en maak samen of ieder een eigen kunstwerk in ons gezellige atelier.
    Gooien, deppen, vegen, spuiten... dit is schilderen zoals je nog nooit hebt gedaan.

    Vanaf 4 jaar
    Binnen