Alle uitjes van Jimmy's Speelparadijs

    Dé plek in Amsterdam waar kinderen zich helemaal uit kunnen leven, dat is Jimmy’s Speelparadijs.

    De indoor speeltuin is zo groot, verrassend en afwisselend, dat kids het liefst blijven slapen om de volgende dag weer vrolijk verder te kunnen spelen. Waar moet je beginnen in de binnenspeeltuin? Zoveel te doen! Kids kunnen zich onder meer uitleven met trapskelters, driewielers en elektrische ‘Formule 1-wagens’. Ook het enorme klimkasteel en de klautertoren zorgen voor veel plezier, net als de sleebaan die hoog in de bergen ligt! Zoveel te doen in de binnenspeeltuin in Amsterdam! Daarnaast kun je gratis rolschaatsen bij Roller Planet met je Jimmy entree.

    Speciaal voor kinderfeestjes is er een echte originele Engelse dubbeldekker, de Smulbus. Hier kun je samen met je vriendjes en vriendinnetjes genieten van allerlei lekkers. De overheerlijke verjaardagstaart brengt iedereen meteen in een feeststemming! Na urenlang speelplezier in het indoor speelparadijs kun je trakteren op poffertjes of lekkere frietjes met minisnacks, een glas limonade en een ijsje! 

    Ook kun je hier terecht voor jullie schoolreisje of een dagje uit met de kinderopvang! 

    Ook leuk voor ouders.
    De indoor speeltuin heeft een uitgebreide leestafel, gratis wifi en natuurlijk een gezellige bar met heerlijke koffie, broodjes en snacks. Of wat dacht je van een te gekke rollerskatebaan waar je met de hele familie terecht kunt? Zo kom je je dag wel door in de binnen speeltuin. Ouders blij, kinderen blij.

    Het indoor speelparadijs heeft alles voor een onvergetelijke dag. Bezoek onze site voor alle mogelijkheden! 

    Alle leeftijden
    Binnen