Pagedal, outdoor lasergame, survival junior of bubbelbal

Beschrijving

Op de grens van Groningen en Drenthe, midden in het bos, ligt Pagedal Adventure Park. Deze stoere outdoor locatie is dé plek voor actieve uitjes en sportieve arrangementen. Bij het binnenlopen van het Adventure Park lijkt het heel even alsof je een mooi Canadees natuurreservaat binnenstapt. Het glooiende landschap in combinatie met de mooie blokhut en gezellige vuurplaats maakt het dat je je al snel op je gemak voelt.

 

Een kinderfeestje bij Pagedal Adventure Park is speciaal geschikt voor kinderen die op zoek zijn naar een actief en origineel verjaardagsfeestje. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een kinderfeestje lasergame, survival junior, bubbelbal of zwemmen. Vanaf 1,5 uur kun je ook kiezen om activiteiten te combineren. Dan kun je bijvoorbeeld 1 uur lasergamen en 30 minuten bubbelballen.

 

Pagedal Adventure Park biedt de volgende kinderfeestjes:

 • Kinderfeestje Outdoor Lasergame (min. 10 kinderen)
 • Kinderfeestje Survival Junior (min. 8 kinderen)
 • Kinderfeestje Bubbelbal (min. 10 kinderen)
 • Kinderzwemfeestje

 

De prijzen voor alle kinderfeestjes zijn € 10,00 voor 1 uur, € 15,00 voor 1,5 uur en € 18,50 voor 2 uur. Wil je na afloop nog wat te drinken en wat lekkers (zakje chips) hebben dan kost dat € 1,50 per persoon extra. Voor € 3,00 per kind extra kun je na afloop van het kinderfeestje ook nog gebruikmaken van het subtropisch zwembad.

 

Speciaal voor de koude wintermaanden worden de kinderfeestjes Bubbelbal standaard binnen aangeboden. Vanaf de meivakantie t/m de herfstvakantie wordt het Bubbelbal standaard buiten aangeboden.

 

Naast kinderfeestjes biedt Pagedal Adventure Park ook diverse arrangementen voor groepsuitjes, bedrijfsuitjes of familiedagen. Zo boek je al een combinatieprogramma vanaf € 12,50 per persoon. Kijk voor meer informatie op onze website.

 

Wil je bekijken hoe het Adventure Park er in het echt uitziet? Bekijk dan hier onze Virtual Tour op Google Maps.

Ligging
Pagedal ligt op de grens van Groningen en Drenthe in Stadskanaal
Openingstijden
Lasergamen in Stadskanaal is mogelijk op iedere dag van de week. Er wordt gespeeld tot zonsondergang.
Prijs
 • Kinderzwemfeest - € 9,50 per kind
 • Overige kinderfeestjes:
  • 1 uur - € 100,00 tot 10 kinderen (€ 10,00 p.k. extra)
  • 1,5 uur - € 150,00 tot 10 kinderen (€ 15,00 p.k. extra)
  • 2 uur - € 185,00 tot 10 kinderen (€ 18,50 p.k. extra)