Fort Evenementen, Vesting Game Naarden

Beschrijving
City Game door de vesting Naarden
Zwerf door de straten van Naarden Vesting en beleef de historie! Doe diverse denk- en doe opdrachten en los de raadsels op in deze bijzondere city game. Download de app en ontvang van ons de login en ga van start met deze spannende city game. Lekker op stap met je familie of vrienden door het mooie Naarden.

Op dit moment hebben wij deze game ontwikkeld dat je nergens naar binnen hoeft en dat je dus ook ten alle tijde 1,5 meter afstand kunt houden van anderen. Geschikt voor de huidige samenleving (nergens naar binnen, overal 1,5 meter afstand, alleen met het gezin). Vanaf 1 juni ook met grotere groepjes (max. 30 personen).

Men start de vesting game op de dag/tijd dat men dit zelf wil. Geschikt voor families met kinderen vanaf 6 jaar en groepen tot 30 personen. Vanaf 1 juli met maximaal 100 personen (indien de maatregelen worden versoepeld).

Te boeken vanaf 4 personen (minder kan, maar u betaalt voor 4 personen). Voor grote groepen kunnen wij een gepersonaliseerde game aanbieden. Informeer naar de mogelijkheden.
Ligging
De City Game speelt zich af in Naarden-Vesting (Noord-Holland)
Openingstijden
U speelt de city game op elke gewenste dag/tijd van de week
Prijs
€ 17,50 per persoon (min. 4 pers.)