Poel's Up, geef je kind ‘the best party ever”

Beschrijving
Lekker in het zonnetje buiten zwemmen bootcampen en/of suppen. Pure beleving! Iets nieuws verzinnen met een kinderfeestje kan ingewikkeld zijn. Breng je kinderen gewoon bij Poel’s Up Amstelveen en wij doen de rest. Ook leuk, zijn onze kruidentochten!
Kids High Tea met Kids Bootcamp € 22,50
Eerst sporten en dan snoepen! Na een uitdagende kids bootcamp, waar spelenderwijs een uitdagende workout wordt gegeven in het Amsterdams Bos, wordt er ongegeneerd gesnoept. Dat kan nu bij Poel’s Up. Met de Kids High Tea werken wij samen met Ruby van Oui Pattiserie. Zij maakt de leukste meest creatieve en lekkerste petit fours voor jouw High Tea. En dat ook nog met eerlijke producten. Maak het kinderfeestje compleet met deze te gekke en vooral overheerlijke lekkernijen. (minimaal 8 personen en 5 werkdagen van te voren)

Expeditie Kruidentochten
Nieuw dit jaar is Expeditie Kruidentocht! Een super leuk concept dat Poel’s Up samen met schrijfster Marjolein Holtkamp heeft ontwikkeld aan de hand van het boek ‘Kruidentocht’. Onder leiding van onze gids gaan kids aan de hand van het boek ‘kruidentocht’ op ontdekkingstocht rondom de Amstelveense Poel. Welke kruiden vinden we? Zijn ze eetbaar of geneeskrachtig? Na afloop verzamelen we rond de tafel. Alle lege buideltjes die we aan het begin van de tocht hebben ontvangen zijn nu gevuld. Wie heeft wat meegenomen? Ondertussen eten we oerpatatjes met heksenzout en drinken we natuurlimonade.
Ligging
Gratis parkeren! Achter het Raadhuis
Openingstijden
Voor de actuele openingstijden kunt u terecht op onze website
Prijs
Vanaf € 14,50 p.p.
Alle mogelijkheden
- Vanaf 4 jaar oud
- Van 8 tot 25 personen
- Alleen buiten
Ligging
kaart
Amstelveen,