Pannenkoekenboot Den Bosch, leuk voor het hele gezin!

Beschrijving

Pannenkoeken restaurant Den Bosch? Kom eens lekker pannenkoeken eten aan boord van de “Pannenkoekenboot Den Bosch. Al generaties lang is het eten van pannenkoeken het leukste diner voor jong en oud. En nu kan dat ook terwijl u vaart in en om Den Bosch! Aan boord kunt u onbeperkt pannenkoeken eten. Graag verwelkomen we u op het aanlegsteiger aan de St. Janssingel op de Dommel, nabij het centraal station in ’s-Hertogenbosch.

Op onze rondvaart Den Bosch route passeren we de mooie citadel, de oliemolen en het oude handelscentrum: de Smalle Haven. Na de rondvaart door Den Bosch centrum verlaten we de stad en varen we door het prachtige buitengebied richting het mooie Engelen. Na het bezichtigen van het mooie buitengebied beëindigen we onze tocht weer op de Dommel. De rondvaart zal ongeveer één uur duren.


Op de foto met een echte kapitein

Tijdens het varen op de Ertveldplas kunnen ook de kleinere “kapiteintjes” samen met de Kapitein een stukje varen. Een mooi fotomoment voor op verjaardagsfeestjes. Zoekt u voor een gezelschap vanaf 20 personen een gezellig arrangement, dan kunt u de Pannenkoekenboot het gehele jaar door boeken.

Ligging
Centraal gelegen in Den Bosch. De opstapplek is dichtbij het station en dus makkelijk bereikbaar.
Openingstijden
Voor de actuele openingstijden kunt u terecht op onze website
Prijs
€29,50,- per volwassene €22,50 per kind (tot 12 jaar) Kind t/m 2 jaar gratis Prijzen zijn inclusief 2 consumpties Hollandse bar
Alle mogelijkheden
- Vanaf 1 jaar oud
- Van 2 tot 100 personen
- Geschikt voor gehandicapten
- Zowel binnen als buiten
Ligging
kaart
‘s-Hertogenbosch,