Renzy, Stoer en Coronaproof gezinsuitje!

Beschrijving
Ontdek de hotspots van Zuid-Holland met dit 1,5 meter uitje voor een gezin met kinderen tot 4 personen
Verken samen met de kids de prachtige bloemenvelden, authentieke molens en lange zandstranden in een 2-persoons Renault Twizy met een vaste GPS route naar keuze. De audiogids deelt onderweg alle ins en outs over de omgeving en bezienswaardigheden. Voor de kids hebben we tijdens de route een leuke fotopuzzeltocht waarbij ze onderweg op zoek gaan naar de geheime code waarmee ze de kluis bij terugkomst kunnen openen voor een leuke prijs.

Rijden in een Renault Twizy is super easy en leuk: onderweg trekken jullie veel bekijks! Hij rijdt geruisloos en is 100% elektrisch, dus je tour is nog milieuvriendelijk ook. Kortom een originele buitenactiviteit voor het hele gezin waarbij de 1,5 meter tijdens dit uitje helemaal wordt nagekomen!

Wat is inbegrepen bij dit familiepakket:
*Twee volledig opgeladen elektrische Renault Twizies geschikt voor 4 personen (2 volwassenen + 2 kinderen met de leeftijd van 6 t/m 18 jaar)
*GPS-navigatie beschikbaar in het Nederlands met een 29 km lange vaste route door het duin- en strandgebied en de kustplaats Noordwijk
*Audiogids beschikbaar in het Nederlands met alle ins en outs over de omgeving en bezienswaardigheden
*Fotospeurtocht voor kinderen (leeftijd 4 t/m 16 jaar) met aan het einde van de tour een leuke prijs

De duin en strand duurt ongeveer 180 minuten, inclusief voldoende tijd om te stoppen en de highlights van dichtbij te bewonderen en te fotograferen.

Wat heb je nodig om de Twizy te besturen:
*Leeftijd - vanaf 21 jaar
*Op vertoon van een geldig rijbewijs Tenminste 3 jaar in het bezit van een rijbewijs
*Borgsom van €150,- te voldoen per PIN (wij bieden de mogelijkheid van retour pinnen), creditcard of contant
*Eigen risico van €500,- per gereserveerde Renault Twizy
*Alcohol verboden

Annuleringen: we hebben 14 dagen voor de geplande aankomstdatum een schriftelijke annuleringsverklaring per e-mail nodig.
Ligging
Meer en Duin 36, 2163 HC Lisse, Zuid-Holland
Openingstijden
Renzy is geopend van dinsdag t/m zondag van 09.00 tot 19.00 uur. Renzy werkt voor de GPS audiotours met vaste timeslots in de ochtend en de middag. Timeslots 10.00 tot 13.00 uur 15.00 tot 18.00 uur
Prijs
Een familiepakket voor 2 Renault Twizies (2 volwassenen + 2 kinderen met de leeftijd van 4 t/m 16 jaar) kost € 120,-. Duur van de GPS audio tour is 180 minuten.