Restaurant Parckhoeve, kinderfeestje in het leukste park van Schiedam!

Beschrijving
Restaurant Parckhoeve is te vinden op een mooie locatie in het Prinses Beatrixpark in Schiedam. Wij hebben heerlijke lunches, pannenkoeken en koffie met gebak. Naast ons staat een grote speeltuin en aan de overkant is de kinderboerderij te vinden. Wilt u de kids een onvergetelijke dag geven? Wij bieden meerdere arrangementen voor kinderfeestjes passend bij ieder budget. Wij zien u graag op de Parckhoeve!
Restaurant de Parckhoeve ligt in het mooie en kindvriendelijke Prinses Beatrixpark in Schiedam. Wij hebben een groot terras, wat direct aansluit aan een grote kinderspeeltuin voor de hele kleintjes en de iets grotere kids. Naast de speeltuin biedt het park ook de gelegenheid om naar de kinderboerderij te gaan. De kinderboerderij ligt tegenover het restaurant.

Tevens kan je een bezoekje brengen aan Fort Drakensteijn, want Fort Drakensteijn is speciaal! De onwijs spannende speeltoestellen zijn natuurlijk gaaf, maar vooral uniek omdat ze zo gebouwd zijn dat ook kinderen met een handicap er plezier kunnen beleven. Fort Drakensteijn is leuk voor iedereen!
Ligging
Om de Parckhoeve te bereiken kunt u gratis parkeren op het naastgelegen parkeerterrein bij Excelsior '20. U loopt het prachtige park in en met 5 minuutjes lopen bent u bij de Parckhoeve. Mocht u of een kind slecht ter been zijn, dan kunnen wij pendelen met ons Parckhoeve busje.
Openingstijden
Variabel, met uw wensen af te stemmen.
Prijs
Ons goedkoopste arrangement is onbeperkt kinderpannenkoeken eten en limo drinken voor € 8,50 per kind. Meerdere arrangementen zijn mogelijk, passend bij ieder budget.