Reuselhoeve, buitenspelen + feestjes bij de Reuselhoeve

Beschrijving
Kom en ontdek de Reuselhoeve! Je kunt bij ons op veel verschillende manieren je (kinder)feestje vieren. Wat dacht je van paintballen, klimmen, kanovaren, de megatokkel of rondracen in een elektrische badkuip? Niet te vergeten: voor paps en mams hebben we een mooi terras en een kaart met lekkere hapjes.
Kom spelen en genieten in de buitenlucht! De Reuselhoeve biedt volop mogelijkheden voor de leukste en stoerste outdoor kinderfeestjes. Mocht het regenen? Geen nood! Dan wachten we even tot de bui over is. Bovendien zijn de kinderen vrij goed beschermd door een helm en overall bij het paintball of ze krijgen een gratis regenponcho.

Kinderklimbos (voor de kleinste), ideaal voor kinderfeestje

Op 1.30 meter hoogte. Allerlei hindernissen doorgaan zonder met de voetjes op de grond te komen. Achteruit, aan elkaar en met een blinddoek op. Iedereen is veilig gezekerd, dus als je dan toch valt, blijf je net boven de grond hangen. Wie is degene die het snelst door het parcours komt en tot winnaar benoemd wordt?!

Ligging
De Reuselhoeve is gelegen in Moergestel (gemeente Oisterwijk), op slechts 5 autominuutjes vanaf de A58/Afslag Moergestel. De locatie bevindt zich aan de rand van een prachtig natuurgebied. Er is een grote gratis parkeerplaats.
Openingstijden
Van 1 nov - 1 april:
Woe, zat en zon van 10.00 - 21.00 uur
Groepen op reservering alle dagen/tijdstippen mogelijk

Van 1 april - 1 nov:
Dagelijks geopend van 10.00 - 21.00 uur
Prijs
Klim slim parcours 10,- p.p. 1,5 - 2 uur klimmen
Grote tokkelbaan: 5,50 p.p. voor 2 x tokkelen