SchatEiland Zeumeren, Schip Ahoi bij SchatEiland Zeumeren

Beschrijving
Avonturenparadijs SchatEiland Zeumeren in Voorthuizen
Beleef een avontuurlijk dagje uit! Kom naar SchatEiland Zeumeren, het grootste overdekte avonturenparadijs van Nederland, gelegen tussen Amersfoort en Apeldoorn. Kinderen tot 12 jaar kunnen urenlang spelen en ontdekken, springen en glijden, klimmen en klauteren, schatgraven met de Kapitein en goud zoeken, bootjes besturen en nog veel meer……
SchatEiland Zeumeren biedt kinderen en hun (groot)ouders een bijzondere dag vermaak. En het weer is nooit een probleem, want op SchatEiland Zeumeren…. Is het altijd zomer.

Het Eiland-Gevoel
Het avonturenparadijs is binnen en buiten volop gethematiseerd ingericht. In een volstrekt unieke en sfeervolle locatie aan het water vaart SchatEiland Zeumeren u terug naar de Gouden Eeuw. Een tijd van zeevaart, onbewoonde eilanden, verborgen schatten en piraterij…. Door de ruime opzet, prettige akoestiek, de vele planten en warme lichtinval in het gebouw waant u zich voortdurend op een zonovergoten eiland. In de Kombuis bereiden de piraten graag een hapje en drankje voor de gasten!

Speels Educatief
Op SchatEiland Zeumeren gaan educatie en spelen hand in hand. Bijvoorbeeld bij de interactieve quizzen of in de Kapiteinshut. In de Kapiteinshut leren de kinderen over het leven aan boord van een 17e eeuws VOC-schip. In het schip van de Verenigde Oost-Indische Compagnie hoor je de touwen en het hout kraken, het water tegen het schip slaan en wat is die geur toch? Het schip is op de terugweg naar Holland en de exotische specerijen staan klaar. En weet je hoe een kombuis er vroeger uit zag? Zouden de scheepsjongens lekker eten hebben gekregen?

Buitenattracties
In de zomer heeft SchatEiland Zeumeren ook attracties buiten. Het “Waterballon Katapultspel”, wie kan wie het natst maken door met een grote katapult en waterballonnen in de aanval te gaan! Daarnaast kano’s en waterfietsen voor het hele gezin waarbij u kunt genieten van een unieke en sfeervolle omgeving die Zeumeren biedt.

SchatEiland Zeumeren is ook uitermate geschikt voor schoolreisjes en kinderfeestjes.
Ligging
SchatEiland Zeumeren ligt op RGV-recreatiegebied Zeumeren, aan de A1 in Voorthuizen. Dit is slechts 15 minuten vanaf Amersfoort. Vanaf de A1 (komende vanuit Amersfoort of Apeldoorn) neemt u afslag 16 Voorthuizen. Vanaf de afrit staat Zeumeren op de ANWB-borden aangegeven en is het nog slechts enkele minuten rijden. De route naar SchatEiland Zeumeren staat duidelijk aangegeven.

Navigatieadres: Stroetweg, Voorthuizen.
Openingstijden
De reguliere openingstijden van SchatEiland Zeumeren zijn:
- Woensdag en vrijdag 12.30 - 18.00 uur
- Zaterdag en zondag 10.00 - 18.00 uur
- Feestdagen 11.00 - 18.00 uur
- Gesloten op 1e kerstdag en nieuwjaarsdag
- Officiële schoolvakanties dagelijks van 10.00 - 18.00 uur
Prijs

Entreeprijs                                                         € 13,25 per kind/volwassene

Actieprijs volwassenen 2019                              €  9,00 per volwassene*

Kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis toegang.

* Deze actieprijs is NIET geldig in combinatie met arrangementen of andere kortingsacties.

Een jaarabonnement kost slechts € 45,00 per persoon. Neem hiervoor een pasfoto en legitimatie mee naar SchatEiland Zeumeren.