Schoolreisjes in Nijmegen


Op zoek naar een supergaaf schoolreisje in Nijmegen? Bij WegmetdeKids.nl zit je dan helemaal goed. Van een tof pretpark tot een bijzonder, uniek en leerzaam schoolreisje in Nijmegen. Natuurlijk is er ook voor elke leeftijd wel een geschikt schoolreisje in Nijmegen te vinden. Wij doen ons best om steeds de meest leuke schoolreisjes in Nijmegen te vinden. Gezellig met de bus met de hele klas een dag lol trappen, wie wil dat nou niet? Iedereen denkt ook op latere leeftijd nog vaak terug aan deze uitjes vol gezelligheid. Wij wensen jullie nu alvast heel veel plezier met jullie schoolreisje in Nijmegen.

Amusementspark Tivoli
Amusementspark Tivoli, Het leukste pretpark voor basisschoolkids!
Amusementspark Tivoli, Het leukste pretpark voor basisschoolkids! Amusementspark Tivoli, Het leukste pretpark voor basisschoolkids! Amusementspark Tivoli, Het leukste pretpark voor basisschoolkids!
Het leukste pretpark voor basisschoolkids!
... Circus Fun City. Het pretpark is veilig, kindvriendelijk en niet alleen heel erg leuk, maar ook zeer betaalbaar. Schoolreisje vol avontuur en plezier! Kom ook spelen, genieten, gillen en ravotten in Amusementspark Tivoli, al 60 ... meer over dit kinderuitje
muZIEum
muZIEum, Opent je de ogen
muZIEum, Opent je de ogen muZIEum, Opent je de ogen muZIEum, Opent je de ogen
Opent je de ogen
Hoe is het nou ├ęcht om blind of slechtziend te zijn? Daar kun je over lezen of een ervaringsdeskundige kan je erover vertellen, maar in het muZIEum ervaar je het vooral zelf. Ga mee op pad in een wereld waar horen, ruiken, voelen en proeven opeens een veel grotere rol spelen ... meer over dit kinderuitje
In deze categorie hebben wij aanbod in Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland.