Schoolreisjes in Nijmegen


Op zoek naar een supergaaf schoolreisje in Nijmegen? Bij WegmetdeKids.nl zit je dan helemaal goed. Van een tof pretpark tot een bijzonder, uniek en leerzaam schoolreisje in Nijmegen. Natuurlijk is er ook voor elke leeftijd wel een geschikt schoolreisje in Nijmegen te vinden. Wij doen ons best om steeds de meest leuke schoolreisjes in Nijmegen te vinden. Gezellig met de bus met de hele klas een dag lol trappen, wie wil dat nou niet? Iedereen denkt ook op latere leeftijd nog vaak terug aan deze uitjes vol gezelligheid. Wij wensen jullie nu alvast heel veel plezier met jullie schoolreisje in Nijmegen.

Amusementspark Tivoli
Amusementspark Tivoli, Het leukste pretpark!
Amusementspark Tivoli, Het leukste pretpark! Amusementspark Tivoli, Het leukste pretpark! Amusementspark Tivoli, Het leukste pretpark!
Het leukste pretpark!
... Circus Fun City. Het pretpark is veilig, kindvriendelijk en niet alleen heel erg leuk, maar ook zeer betaalbaar. Schoolreisje vol avontuur en plezier! Kom ook spelen, genieten, gillen en ravotten in Amusementspark Tivoli, al 60 ... meer over dit kinderuitje
muZIEum
muZIEum, Opent je de ogen
muZIEum, Opent je de ogen muZIEum, Opent je de ogen muZIEum, Opent je de ogen
Opent je de ogen
Stel je ziet ineens helemaal niets meer? Welke invloed heeft dat op jou? Hoe breng jij het ervan af in de wereld van niet zien? Ontdek het zelf in het muZIEum in Nijmegen. Stap in het pikkedonker en ervaar hoe het is om blind te zijn. Liever nog iets zien? Ga dan op pad in het ... meer over dit kinderuitje
In deze categorie hebben wij aanbod in Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland.