Schoolreisjes in Veenendaal


Op zoek naar een supergaaf schoolreisje in Veenendaal? Bij WegmetdeKids.nl zit je dan helemaal goed. Van een tof pretpark tot een bijzonder, uniek en leerzaam schoolreisje in Veenendaal. Natuurlijk is er ook voor elke leeftijd wel een geschikt schoolreisje in Veenendaal te vinden. Wij doen ons best om steeds de meest leuke schoolreisjes in Veenendaal te vinden. Gezellig met de bus met de hele klas een dag lol trappen, wie wil dat nou niet? Iedereen denkt ook op latere leeftijd nog vaak terug aan deze uitjes vol gezelligheid. Wij wensen jullie nu alvast heel veel plezier met jullie schoolreisje in Veenendaal.

De Pyramide van Austerlitz
De Pyramide van Austerlitz, Een feest voor het hele gezin!
De Pyramide van Austerlitz, Een feest voor het hele gezin! De Pyramide van Austerlitz, Een feest voor het hele gezin! De Pyramide van Austerlitz, Een feest voor het hele gezin!
Een feest voor het hele gezin!
... draaimolens, een treintje en meer, staan garant voor uren speelplezier. Tevens verzorgen wij familie- en bedrijfsfeesten, koffietafels en schoolreisjes. Er is bovendien ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. Ook voor bussen en touringcars. Kortom, voor een ouderwetse ... meer over dit kinderuitje
In deze categorie hebben wij aanbod in Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland.