SEA LIFE Scheveningen, vier je piratenfeest of zeeprinsessenfeest bij ons!

Beschrijving

In SEA LIFE Scheveningen worden de kinderen omgetoverd tot piraat en gaan dan op zoek naar de schat!
Ook bij het zeeprinsessenfeest worden ze geschminkt en gaan ze op zoek naar de parel. Tussen de opdrachten door kunnen de kinderen uiteraard ook de vissen bekijken en leuke (voer)presentaties bijwonen. Dit verjaardagsfeestje is geschikt voor de leeftijden: 5-10 jaar. 

Het partijtje is inclusief eten en drinken bij restaurant De Beren Scheveningen, keuze uit frietjes met snack (kroket/frikandel/kipnuggets) of pannekoek/poffertjes en de kinderen krijgen daarbij ranja. Het feestje duurt in totaal ongeveer 2 uur. Na het feestje mogen de kinderen wel weer terug in SEA LIFE als ze dat willen. Restaurant de Beren Scheveningen is gelegen naast SEA LIFE. 

Op zondagen zijn er alleen partijtjes mogelijk in de ochtenduren (10.00 en 11.00 uur). U kunt bij het kinderfeestje ook een leuke groepsfoto laten maken. Voor € 5,-  krijgt u een geprinte foto en een link om de foto te downloaden. Een leuk aandenken aan het feestje.


Schoolreisjes

Een schoolreis naar SEA LIFE biedt kinderen de kans om door ervaring kennis te maken met wat er onder water leeft. Zo kunnen ze in onze voelpoel onder begeleiding van een medewerker verschillende diertjes aanraken. Door kijken en doen ontdekken ze een wereld aan nieuwe feiten.

We hebben een gevarieerd aanbod in onze lessen, die bovendien steeds worden aangepast aan de leeftijd van de kinderen. Ook kunnen we in overleg aansluiten bij projecten op school. De lessen duren ongeveer 15 minuten en is gratis te boeken bij een bezoek aan SEA LIFE. De lessen worden gegeven door onze ervaren educatieve medewerkers.


In ons lessenprogramma bieden wij de volgende lessen aan. De keuze bestaat uit:

  • Pinguïnles
  • Haaienles
  • Zeepaardenles
  • Schildpaddenles
  • Noordzeepresentatie

Daarna kunnen de leerlingen op eigen gelegenheid het centre in en onze speurtocht doen, deze is gericht op onze natuurbehoudcampagne 'Breed, Rescue and Protect'. Aan de hand van verschillende opdrachten en vragen ontdekken de leerlingen hoe bijzonder de onderwaterwereld is, wat SEA LIFE eraan doet om deze onderwaterwereld te beschermen en hoe je zelf kunt meehelpen.

Ontdek de verrassende onderwaterwereld in SEA LIFE scheveningen en kom oog in oog met haaien, roggen, zeepaardjes en nog vele meer leuke dieren. Ontmoet ook de pinguins en de otters. Dagelijks zijn er voerpresentaties en voor kinderen is er een leuke speurtocht.

Ligging

Strandweg 13 (boulevard

2586 JK Den Haag

Openingstijden

dagelijks geopend vanaf 10.00 uur tot 18.00 uur

de entree sluit een uur eerder

in de zomermaanden juli en augustus open tot 20.00 uur

Prijs
Kinderfeestjes
Het partijtje kost € 17,95 per kind en een minimum van 5 kinderen is vereist. Het maximaal aantal kinderen is 12. Twee begeleiders mogen gratis mee. Als de jarige een SEA LIFE jaarpas heeft, betaalt u slechts € 15,- per kind.

Schoolreisjes

Basisschool: € 5,25 per leerling
Voortgezet onderwijs: € 7,- per leerling

1 docent op 20 leerlingen mag gratis mee, de overige begeleiders betalen dezelfde schoolprijs.

Er is ook een leuke schoolreiscombinatie te boeken met andere attracties in Den Haag.

Alle mogelijkheden
- Vanaf 5 jaar oud
- Van 5 tot 12 personen
- Geschikt voor gehandicapten
- Alleen binnen
Ligging
kaart
Den Haag,