Speel- en IJsboerderij De Drentse Koe, Speelboerderij

Beschrijving

Speelboerderij De Drentse Koe biedt volop vertier voor jong en oud!

Bij ons kunnen kinderen heerlijk buiten spelen met nog een echt "boerengevoel". Rondrijden op een trekkertje, dieren aaien, springen en klimmen in de grote Speeltuin of een potje waarachtig Boerenbiljarten. Met de Familiefiets is het mogelijk om samen met de kinderen een tocht te maken door de omgeving van Ruinerworld. En van mid juli tot mid oktober is het maïsdoolhof geopend!

Naast de grote buitenspeeltuin, zullen de kids zich ook uren vermaken in de (verwarmde) speelschuur. Met o.a. een fantastische speelmanege met klim- en glijtoren, kabelbaan, springkussen, bouwzolder en glow-in-the-dark benedenverdieping met Panna voetbal en oud-Hollandse spelen. Met elk weertype kan er gespeeld worden!

Sinds de zomer van 2017 hebben onze voormalige koeienstal omgetoverd tot een enorm “waterparadijs” waar je lekker met water kunt spetteren. Geen subtropisch zwembad, maar een waanzinnige overdekte waterspeelplaats met Spray Park en manuele waterspeeltoestellen. De waterspeelplaats is dus géén zwembad en vanuit dat oogpunt veilig voor kleine kinderen. Vergeet niet zwemkleding en een handdoek mee te nemen!


IJsboerderij De Drentse Koe maakt Drentse Koe IJs!

IJs gemaakt van dagverse koemelk, dat doen we al sinds 1999. Wij maken van de dagverse melk roomijs in vele smaken, maar maken ook van verse vruchten heerlijk sorbetijs. En sinds kort hebben we eigen boerensoftijs. Al het ijs wordt gemaakt onder de naam 'Drentse Koe IJs'. Het ijs is al een attractie op zich en u kunt zich voorstellen dat er geen lekkerdere traktatie te vinden is dan een vers ijsje van de boer.

Kinderfeestje en Schoolreizen bij de Speelboerderij

Speel en IJsboerderij De Drentse koe organiseert al jaren zeer veel kinderfeestjes. De kinderen kunnen hier naar hartenlust spelen. Door de diversiteit aan activiteiten is er voor iedereen genoeg te spelen. Wij staan garant voor urenlang speelplezier.  

Arrangementen

Wij bieden met onze aparte groepsruimtes ook de mogelijkheid een leuk arrangement te boeken. Wat dacht u van een familie-uitje, verjaardag of zelfs een kraamfeest kan bij ons gehouden worden. Kijk op www.drentsekoe.nl voor de verschillende mogelijkheden.

Ligging
De Drentse Koe ligt in Ruinerwold, bij Meppel in Zuidwest Drenthe.
Openingstijden

Wij zijn van de voorjaarsvakantie t/m de herfstvakantie dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur.

In de winterperiode (nov - feb) op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.00 uur.

(Eerste en tweede kerstdag en oud- en nieuwjaarsdag zijn wij gesloten.)

Prijs
€ 5,00 per peuter (1 t/m 3 jaar) 
€ 8,50 per kind (4 t/m 16 jaar)
€ 3,50 per volwassene (v.a. 17 jaar)