Sportief Paaldansen, Sportief Paalgym Kinderfeestje

Beschrijving
Ieder kind wil een kinderfeestje om nooit te vergeten. En jij – als ouder – natuurlijk ook. Sportief Paaldansen kan daar absoluut aan bijdragen. Onze kidsworkshop paalgym is actief, leerzaam, uitdagend en leuk! Onze speciaal opgeleide instructrices geven een kidsworkshop paalgym van anderhalf uur. Tijdens deze workshop leren de kinderen acrobatiek in én naast de paal.
We starten met een vrolijke warming-up met ‘Zumba kids’ of een ‘stopdans’. Daarna doen we oefeningen in én naast de paal. Zo maken we bijvoorbeeld een handstand tegen de muur, een salto naast de paal of doen we een wedstrijdje klimmen. Zo kan de instructrice de kinderen beter leren kennen en is het eenvoudig om het juiste niveau in te schatten. We leren de kinderen een korte routine met turnoefeningen. Ook hierin zitten oefeningen in én om de paal verwerkt. Niet alleen het sportieve element, maar vooral ook het maken van plezier staat voorop tijdens de workshop.

De kinderen mogen in circuitverband oefenen. Ook doen we onze tiaradans. De instructrice sluit af met een spectaculaire demonstratie en een cooling down.

De paalgymworkshop voor kinderen kost €155,00,- in Utrecht, Amsterdam, Tilburg, Rotterdam en Den Haag. In 's Hertogenbosch en Breda betaal je een kleine toeslag van € 35,- .

Deze workshop is geschikt voor maximaal 10 kinderen in de leeftijd van 7 tot en met 14 jaar. De feestjes zijn op aanvraag en afhankelijk van onze beschikbaarheid.
Ligging
Locaties
Amsterdam: Lijnbaansgracht 70
Utrecht: Croeselaan 193
Den Haag: Juffrouw Idastraat 18C
Rotterdam: Scheepsmakershaven 32
Tilburg: Spoorlaan 368
Den Bosch: Marathonloop 7
Breda: Reigerstraat 22
Openingstijden
U kunt zelf een tijd bij ons aanvragen en naar aanleiding van beschikbaarheid van de zaal zullen we de tijd met u inplannen.
Prijs
€155,00 voor Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en Den Haag.
€ 190,00 voor 's-Hertogenbosch, Breda en Tilburg