Sportief Paaldansen, welkom bij het leukste kinderfeestje ooit!!

Beschrijving

Bij Sportief Paaldansen verzorgen onze opgeleide instructrices de kinderen een feestje om nooit te vergeten. Dit kinderfeestje alle factoren voor een succesvol feest; het geeft lol, uitdagingen, acrobatiek maar vooral heel veel afwisseling.

 

Een paaldanskinderfeestje is vanaf zeven jaar, duurt  anderhalf uur en kost voor een groep t/m tien kinderen slechts €150,-
 

Het kinderfeestje gaat als volgt in zijn werk:
 

-We starten met een vrolijke warming up met Zumba kids of een stopdans

-Daarna doen we op een leuke manier wat oefeningen naast en in de paal om voor ons het niveau te bepalen (denk aan een handstand tegen de muur, optrekken in de paal)

-Vervolgens leggen we de basis uit en mogen de kinderen de oefeningen in circuitverband oefenen.

-Na de basis leren we een kleine paaldanschoreografie aan met daarin oefeningen waarin de kinderen samen in en om de paal dansen

-Aan het einde doen we nog een Tiaradans (de invulling daarvan is een verassing)

-De instructrice laat met een korte demonstratie zien wat er uiteindelijk mogelijk is in de paal.

-We sluiten af met een cooling down.

 

Mocht je graag een kinderfeestje willen organiseren dan krijg je van ons een informatiebrief waarmee je de ouders van de deelnemende kinderen kunt inlichten over dit leuke en afwisselende feestje.

 

De feestjes worden gegeven op aanvraag en naar beschikbaarheid. Wil je graag meer informatie dan mag je altijd mailen of bellen, zie button toon het telefoonnumer of button direct informatie aanvragen.

Met sportieve groet, 

 

Het Sportief Paaldansteam

Ligging
We geven het kinderfeestje op onze eigen locatie's in Amsterdam, Breda, Den Bosch, Den Haag, Rotterdam, Tilburg en Utrecht.

Het kinderfeestje kan ook op een andere locatie, bijvoorbeeld thuis, georganiseerd worden. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden.
Openingstijden
Op aanvraag en naar beschikbaarheid
Prijs
Een paaldanskinderfeestje is vanaf zeven jaar, duurt  anderhalf uur en kost voor een groep t/m tien kinderen slechts €150,-