Sportproductions, sportieve kinderfeestjes

Beschrijving
Het is altijd lastig om een geschikt kinderfeestje te organiseren en niet ieder jaar hetzelfde te doen. Wij helpen je graag mee. Onze ervaren instructeurs zijn opgeleid in het begeleiden van groepen kinderen tussen de 6 t/m 12 jaar en hebben vele oefeningen om de kinderen te vermaken en structuur aan te brengen in de workshop. Wij bieden de volgende innovatieve kinderfeestjes aan:
FIFA SKILL GAMES
Ben je op zoek naar een leuk en actief kinderfeestje, en wil je een keer iets anders? FIFA Skill games is het nieuwste kinderfeestje! Schiet jij net zo hard als Cristiano Ronaldo of is jouw dribbel net zo goed als Lionel Messi? Dat gaan we testen! FIFA Skill games is een actief voetbalkinderfeestje voor kinderen vanaf 8 jaar en ouder. Dit leuke programma van zes unieke voetbalactiviteiten is gebaseerd op de razend populaire game FIFA 20 Ultimate Team. 

BUBBLEBALL
Blijf jij met beide benen op de grond? In het briljante en uitdagende Bubbelbal spel kan dit nog wel eens lastig worden. Je speelt verschillende spelletjes met een opblaasbare bubbel om je heen. Wat een teamspel! Je kunt eindelijk je tegenstanders pijnloos omver kegelen! De unieke luchtbellen om je lichaam zorgen voor een zachte, veilige val en heel veel gelach! Het spel is toegankelijk voor iedereen vanaf 8 jaar en is ook voor de toeschouwers hilarisch om te zien.

3D TWISTER
Zelfs dit eeuwenoude hilarische spel hebben wij in een nieuw jasje weten te strikken! Twister, niet op een vloerkleedje, maar levensgroot op een luchtkussen in een driedemonsionale dimensie! Alle muren om je heen hebben de bekende kleuren. Hierdoor is het spel niet alleen door 4 personen te spelen, maar zelfs met 10 personen tegelijkertijd! Plus… Je kunt het elkaar nog moeilijker maken!

BIG SHOES VOETBAL
Hilarisch voetbalspel! Iedereen kan even goed voetballen, want met deze schoenen zo groot als de voeten van een reus, dribbel je niet zomaar iedereen voorbij. De voetbal is ook nog eens een meter groot, dus makkelijk om te scoren is het zeker niet!
Ligging
Wij komen op uw locatie door heel Nederland of kunnen een locatie in uw gewenste woonplaats organiseren.
Openingstijden
Ma t/m Za: 09.00 – 17.00
Prijs
Vanaf €14,50 p.p.