Junior WhatsApp Moord Tocht

  • Stad Unique
  • 2 - 200 personen
  • Alleen Buiten
  • Beschrijving

Er is een moord gepleegd en de politie zit met haar handen in het haar! Kun jij de moord oplossen? Speel dit leuke en zeer goedkope uitje in een stad naar keuze. Met behulp van foto’s en een kaart van de stad ga je op zoek naar de fotolocaties om daar een groepsselfie te maken. Elke groepsselfie levert een aanwijzing op. Lukt het jullie om deze moord binnen 3 uur op te lossen?

Hoe werkt Junior WhatsApp Moordtocht? Per mail ontvangen jullie van te voren de uitleg samen met een fotolijst en een antwoordformulier. Tevens ontvangen jullie een kaart van de stad waar de moord heeft plaats gevonden. Het centrum is opgedeeld in vakken en in een aantal vakken moeten jullie op zoek naar een locatie waar je een groepsselfie maakt. Via WhatsApp stuur je die naar de instructeur van Stad Unique en krijg je een aanwijzing over de moord. Al lopend langs de leukste plekjes van de stad verzamelen jullie zo steeds meer aanwijzingen over de moord. Lukt het jullie om de moord binnen de tijd op te lossen?

Ligging uitje

In bijna alle steden van Nederland en België speelbaar! En zelfs in de grotere Duitse steden vlak over de grens. Aken, Alkmaar, Almere, Alphen a/d Rijn, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Antwerpen, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Bergen op Zoom, Bonn, Breda, Brielle, Brugge, Brussel, Bussum, Coevorden, Culemborg, Delft, Den Bosch, Den Haag, Den Helder, Dendermonde, Deurne, Deventer, Doesburg, Doetinchem, Dokkum, Dordrecht, Drachten, Driebergen, Duisburg, Düsseldorf, Ede, Eindhoven, Emmen, Enkhuizen, Enschede, Franeker, Geldermalsen, Gent, Goes, Gorinchem, Gouda, Groenlo, Groningen, Haarlem, Hardenberg, Harderwijk, Harlingen, Hasselt, Helmond, Heusden, Hilversum, Hoogeveen, Hoorn, Kampen, Keulen, Leerdam, Leeuwarden, Leiden, Leuven, Luik, Maastricht, Mechelen, Medemblik, Meppel, Middelburg, Münster, Nijmegen, Ommen, Oss, Oud-Beijerland, Oudewater, Rhenen, Roermond, Rotterdam, Schagen, Scheveningen, Schiedam, Schoonhoven, Sneek, Tielt, Tilburg, Turnhout, Utrecht, Valkenburg, Veenendal, Veere, Venlo, Venray, Vianen, Volendam, Wageningen, Wintersijk, Woerden, Zaandam, Zaltbommel, Zeist, Zoetermeer, Zutphen, Zwolle

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!