Fort Pannerden, spannend en verrassend uitje!

Beschrijving

Spannend, verrassend en schitterend gerestaureerd. Dat is Fort Pannerden. Het fort van de Nieuwe Hollandse Waterlinie ligt verborgen onder de aarde, maar is vijf verdiepingen hoog. Vanaf het dak heb je een spectaculair uitzicht. Waar kun je verder kijken over de Waal, Rijn en Pannerdensch Kanaal dan hier – bij Doornenburg?

Kom naar Fort Pannerden middenin het rivierlandschap, en trotseer water, aarde, lucht en vuur. Al 150 jaar strijdt het fort met deze elementen. Kies een van de interactieve programma’s en ga op ontdekking. Wil je iets actiefs en avontuurlijks, of juist heel relaxed? Binnen of buiten? Je vindt een schat aan spannende verhalen en belevingen!

Kinderfeestje ‘Speurtocht met de commandant’
De commandant van het fort is tien soldaten kwijt! Help jij de commandant en sergeant mee zoeken? Spannende speurtocht door het geheimzinnige fort. Met een heus certificaat voor elk kind na afloop. Inclusief consumpties: kist gevuld met appels/mandarijnen (afhankelijk van het seizoen), bonnen voor waterijsjes, zakjes chips en spekjes en voor de kinderen ranja en voor de begeleiders een consumptiebon voor koffie of thee.

Prijs: € 17,00 per kind (6 t/m 10 jaar), 2 (volwassen) begeleiders gratis.

  • Duur van de speurtocht is ca. 1,5 uur
  • Begeleiding door een commandant en sergeant vanuit het fort
  • Minimaal 6, maximaal 10 kinderen
  • Alleen op woensdagen en zaterdagen tijdens openingstijden
  • Minimaal 6 werkdagen van tevoren reserveren
Ligging
Op de splitsing van de Rijn in het Pannerdensch Kanaal en de Waal
Openingstijden
11:00-17:00 uur
Prijs
€ 8,75 kinderen tot 12 jaar
€ 12,50 vanaf 12 jaar