Terra Maris, kinderfeestje, schoolreisje Terra Maris

Beschrijving
In Terra Maris kom je veel te weten over het landschap en de natuur van Zeeland. Niet op een saaie, maar juist levendige manier met zee-aquaria, geluid, beeld, computer-animatie, maquettes, opgezette dieren, skeletten, botten, schelpen etc. In de landschapstuin zie je het landschap van Zeeland in miniatuur.
Schoolreisje
Terra Maris, museum voor natuur en landschap in Zeeland biedt alle groepen van het basisonderwijs de mogelijkheid om het landschap en de natuur in Zeeland te ontdekken. Niet alleen in het museum maar ook juttend langs het strand, verkleed als natuurkoning in de landschapstuin, vissend in de watertuin of met een rugzak het bos in en nog veel meer.

Verjaardag vieren
Vier je verjaardag in Terra Maris. Juttend langs het strand, verkleed als natuurkoning in de landschapstuin, vissend in de watertuin of met een rugzak het bos in en nog veel meer. Taart of pannenkoeken eten kan ook. Vanaf 4 jaar t/m 12 jaar.
Ligging
Terra Maris ligt in het prachtige natuurgebied de Manteling, tussen Oostkapelle en Domburg. Aan de rand van het bos en op korte afstand van het strand. Duinvlietweg 6 te Oostkapelle.
Openingstijden
november t/m 14 april op woe t/m vrij van 12 tot 16 uur en za en zo van 12 tot 17 uur.
Van 15 april t/m oktober dagelijks van 10 tot 17 uur
Prijs

Volwassenen  entree € 8,00
Kinderen vanaf 4 t/m 16 jaar entree € 5,50

Leerlingtarief € 3,50